Daniel Koster
Daniel Koster Apple 9 sep 2016

Vandaag: dé gadget voor de iPhone 7, WhatsApp steekt stiekem middelvinger op naar Apple en meer

Ja, we weten nu wel dat de iPhone 7 geen headphone jack heeft. Maar laad je dan je iPhone op terwijl je ook muziek luistert terwijl je de draadloze oordoppen niet in je bezit hebt? Dat kan met deze gadget:

Belkin komt met dé dongel om je telefoon op te laden én tegelijkertijd muziek te luisteren

Fabrikanten hebben nu al slimme oplossingen voor het probleem dat je maar één lightning poort hebt, terwijl je daar verschillende zaken mee kunt. Dus je kunt niet je telefoon opladen én muziek luisteren. Deze gadget, die een goede 35 euro kost, verhelpt dat probleem!

FAA raadt mensen aan niet met hun Note 7 te gaan vliegen

Ja, de Galaxy Note 7 kan ontploffen. Nu gaan we geen grappen maken over iets met de Note 7 en vliegen. De FAA had ditzelfde probleem ook al voorzien en raadt daarom mensen aan niet met de telefoon te gaan vliegen!

Twitter voert verbeteringen door met betrekking tot privéberichten

De privéberichten die je via Twitter kunt versturen worden van allerlei nieuwe functionaliteiten voorzien. Je kunt denken aan een leesbevestiging. Jep, je kunt het nu dus zien als iemand jouw berichtje heeft gezien.

Alphabet wil samen met Chipotle drones eten laten bezorgen

Er zijn al meer initiatieven geweest om drones eten te laten bezorgen. Nu heeft internetgigant Alphabet de handen ineen geslagen met Chipotle. De drones van Alphabet zullen het eten van Chipotle gaan bezorgen. Dat is handig.

Jaguar gaat volledig elektrisch toetreden tot de autosport

Hoi Jaguar en hoi I-TYPE 1. Dat laatste is de naam van de elektrische sportauto waarmee Jaguar zich weer gaat mengen op het racecircuit. Jaguar hoopt met deze wagen te gaan meedingen in de top van de Formule E!

Google Fotos komt met vette update

Lekker bezig Google. Via de nieuwe update van Fotos kun je nu de live foto’s die je via je iPhone schiet omtoveren tot GIFs. Deze kun je dan vervolgens opslaan en voor later gebruik bewaren. Helemaal top!

De iPhone 7 is vanaf nu te bestel…and it’s gone

De iPhone 7 was vanaf vandaag te bestellen. Je bent nu echter alweer te laat. Het apparaat is namelijk binnen tien minuten uitverkocht geraakt. Er zitten dus nog genoeg mensen te wachten op het nieuwe vlaggenschip van Apple!

Gemeente Almelo is slachtoffer van datalek

Ook in Nederland kennen we hackers. Zo is er in de gemeente Almelo tijdens een hack zo’n twintig gigabyte aan data buitgemaakt. Dat is natuurlijk een flink aantal. Vervelend hierbij is dat de data ook vrij zeker persoonlijke informatie van inwoners kent!

WhatsApp programmeurs geven Apple op stiekeme manier de vinger

Wauw, hier hebben een stel programmeurs bij WhatsApp zeker om in een scheur gelegen. In de broncode van het medium vind is namelijk ‘FUCK APPLE’ te lezen. Niet echt netjes natuurlijk, maar ook wel weer een beetje grappig.

WhatsApp kent nieuwe update

Yes, we hebben er weer eentje. Dit maal kun je stickers, tekst en tekeningen aan foto’s toevoegen. Dat is natuurlijk best chill en zal weer voor een paar uurtjes immens plezier met het medium bezorgen. Dan is het weer wachten op de volgende update! ;)

EU-president Juncker vindt het conceptvoorstel over roaming niet goed genoeg

Dit is meer dan logisch. Een conceptvoorstel zou geen conceptvoorstel zijn als-ie al helemaal kloppend is. Aan de andere kant geeft Juncker aan dat er nog teveel aan het plan schort en daar wel nog even werk van moe worden gemaakt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vandaag: dé gadget voor de iPhone 7, WhatsApp steekt stiekem middelvinger op naar Apple en meer
Sluiten