Beltbox is een gadget die je overal laat zingen zonder dat je anderen tot last bent

Ben jij de nachtegaal die waar dan ook de muzieknoten uit je keel laat stromen, maar in werkelijkheid klinkt als een schorre hyena bij volle maan? Dan hebben we de perfecte gadget voor jou, en je omgeving gevonden. Met de Beltbox kun je namelijk uit volle borst zingen, maar verder niemand tot last bent.

Een gadget waar je overal ongestoord kunt zingen

Dit masker zorgt er namelijk voor dat al het geproduceerde geluid tot het minimum wordt beperkt. Hierdoor zal er niemand in je omgeving die lelijke kraaienkreten van jou aanhoren. Op zicht wel onaardig, maar dat is de waarheid nou eenmaal.

gadget

Of je nou in de tram zit, bij je collega’s op kantoor of onder de douche, de geluidsdemper is werkelijk overal te gebruiken. Zet ‘m op je gezicht en de Beltbox doet ‘t. Je ziet er alleen uit als een modieuze scooterbestuurder in Azië, maar hé: je moet er iets voor over hebben. Wie moet dit apparaat aanschaffen? Voor 50 piek haal je ‘m hier in huis.

Ben je door al dat gezang door je playlist heen? Geen paniek! Check vooral ons Spotify-dossier om te ontdekken welke nummers je nog meer kunt zingen. Of met welke muziek jij het hardst gaat sporten. Ook niet geheel onbelangrijk.

Reageer op artikel:
Beltbox is een gadget die je overal laat zingen zonder dat je anderen tot last bent
Sluiten