Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 1

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 1 staan er weer een aantal pareltjes voor je klaar. Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Swing Stepper – Aldi

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent: goede voornemens! Sportscholen halen in de maand januari hun targets voor het hele jaar en jij geeft vanaf januari een heel jaar lang geld uit aan een sportschoolabonnement dat je niet gebruikt.

De Aldi wil best meewerken aan je goede voornemens, maar niet aan het structureel weggooien van je geld. Dan kun je die centen namelijk niet week na week bij de Deutsche topper besteden. Daarom een middenweg: de swing stepper. Deze biedt optimale training voor bijna alle spiergroepen. Prijs: 39,99 euro.

Lidl

Vibration halter – Aldi

We blijven nog even in het thema ‘goede voornemens’ hangen. En dat komt doordat we zijn gegrepen door de vibrerende halters die de Aldi verkoopt.

Dit is wat ze noemen haltertraining voor gevorderden. Probeer jij maar eens gewichten te tillen die net zo hard trillen als ehm, een elektrische tandenborstel. Prijs voor biceps waar je u tegen zegt: 19,99 euro.

Lidl

Crivit 2 LED-armbanden – Lidl

Ben je liever actief in de buitenlucht, dan is hardlopen een goede optie. Doe alleen wel even deze LED-armbanden om als je ‘s avonds gaat rennen. Zo kunnen de hulptroepen je terugvinden in de berm als je wegens een acute ik-ren-nooit-aanval door je knieën bent gezakt.

De LED-armbanden zijn ook te gebruiken als accessoire tijdens een full-moon party. Als je zonder te weten wat het was deze eyecatcher met je brakke hoofd in je mandje hebt gegooid, en helemaal niet van rennen houdt, dan was het in ieder geval geen weggegooide 3,99 euro.

Lidl

Silvercrest Smoothie-mixer SSM 250 B1 – Lidl

Als we toch op de gezonde tour zijn mag een lekkere smoothie niet ontbreken. Daar heeft de Lidl een enorm ingenieus apparaat voor, waar je op het eerste gezicht niks van begrijpt.

Op het tweede gezicht begrijp je er alleen nog steeds niks van. Volgens de omschrijving heb je in een ‘letterlijke handomdraai’ een smoothie of milkshake. Klinkt als some real Harry Potter shit. Doe ons maar zo’n magisch sapje dan! Prijs: 24,99 euro.

Lidl

Confettikanon – Action

Hé gelukkig nieuwjaar nog hè! Om te vieren dat je de feestdagen hebt overleefd kun je bij de Action een confettikanon kopen. Je weet wel, zo’n ding waarvan je iedere keer weer opnieuw stijl achterover slaat van verbazing omdat er, als je hem draait, confetti uit komt. Wow..

Ze noemen dit ook wel ‘Feestelijke versiering’. Die versiering is echter een stuk minder feestelijk wanneer je hem in juni nog terug vindt tussen de radiator en achter de prullenbak. Prijs: 0,49 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook prachtige goedkope gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Misschien liggen ze nog wel in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 1
Sluiten