Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 45

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 45 staan er weer een aantal briljante gadgets voor je klaar.

Ultimate Speed Autostoelmassagemat – Lidl

Wie veel uren op een dag zit krijgt soms last van zijn rug. Deze smoes wordt graag gebruikt om de nodige fysieke werkzaamheden te ontwijken. De Lidl beloont deze ruggengraat-loze mensen met een apparaat dat je in je auto of op je werk van een heerlijke massage voorziet. Welke omgekeerde psychologie zit hier achter Lidl?

Normaliter proberen we de gadget zelf creatief te omschrijven, maar de Lidl lijkt serieus een beetje van het padje te zijn, zo blijkt ook uit de productomschrijving: ”Een weldadige massage en behaaglijke warmte tijdens je autorit”. Gaat het wel helemaal lekker daar? Misschien heeft de stoelmat ook een massagefunctie die je hersenen aantast. Kopen op eigen risico dus. Prijs: 24,99 euro.

Lidl

Kerstverlichting LED – Action

Kerst staat weer voor de deur (nog 48 dagen) en dat betekent dat iedere boom, struik, schutting en voordeur die versierd kan worden, versierd gaat worden. Gezellig man.

Het is dan ook niet gek dat je energierekening tijdens de wintermaanden bijna dubbel zo hoog is dan in de zomer. En dat heeft een reden: dat ordinair verlichte huis van je is zelfs vanuit de ruimte nog te zien. Houd dit jaar wél wat geld over voor wijn en lekker eten door deze LED-lampjes aan te schaffen. Prijs voor de hele slinger: 5,95 euro.

Lidl

Ernesto Herbruikbare bakfolie – Lidl

Deze week ligt de Lidl vol met allemaal bakgerei. Of dit overgebleven spullen zijn van Heel Holland Bakt wil de supermarktketen niet loslaten, al spotten we wel wat bakseltjes op de foto die Janny en Robèrt vast direct in hun mond hadden gepropt.

Een van de handige gadgets in het assortiment is herbruikbaar bakfolie: dit bespaart je een aantal rollen wegwerp-bakpapier en hij is voorzien van een Teflon anti-aanbaklaag. Het enige nadeel aan de bakfolie is dat je hem dus niet met baksels en al in de prullenbak kunt flikkeren wanneer de hele boel weer eens is aangebrand. Prijs: 1,99 euro.

Lidl

Grundig bluetooth hoofdtelefoon – Action

De nieuwste smartphones zijn tegenwoordig niet meer voorzien van een headphonejack. Wie na het aanschaffen van een peperdure nieuwe smartphone nog geld over heeft is bij de Action aan het goede adres.

Deze week hebben onze vrienden van de Action namelijk een mooie action voor je: een bluetooth hoofdtelefoon van Grundig voor slechts 11,97 euro. Het geluid van de koptelefoon is niet van de beste kwaliteit, maar dat maakt weinig uit aangezien je je EarPods perfect onder deze gigantische doppen kunt verbergen. Leuk detail: voor exact dezelfde hoofdtelefoon betaal je bij Bol.com zeker 15,50 euro meer.. Doe ons Action’s van de vrachtwagen gevallen exemplaar maar.

Lidl

Snelkookpan – Aldi

De Aldi heeft deze week weinig (lees: geen) spannende gadgets te koop. Warum?? Wel verkopen ze deze snelkookpan. Ideaal voor wie haast of geen geduld heeft.

De pan is bedienbaar met één hand. Echt kenmerkend voor de Aldi waar ze uiteraard ook altijd rekening houden met mensen die een hand missen, of koken met een hand in hun broekzak of op hun rug. Lekker aufgeschlossen hoor. Prijs voor deze (een)handige pan: 59,99 euro.

Afsluitend willen we ons nog even richten tot de Aldi: we verwachten volgende week wat beters dan een pan. Zelfs het bakfolie van de Lidl was spannender. Kusjes!

Lidl

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Like WANT op Facebook voor meer toffe aanbiedingen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 45
Sluiten