Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 46

Lisanne Beijen 13 nov 2017 Gadgets

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 46 staan er weer een aantal briljante gadgets voor je klaar.

USB-platenspeler – Aldi

Platenspelers zijn al een tijd weer hip. Daar kun je de hipsters voor bedanken. Wie het niet aandurft om een retro platenspeler op de kop te tikken bij de kringloopwinkel, en van wie van zijn grootouders nog een tijdje geen erfenis hoeft te verwachten kan deze week bij de Aldi terecht.

Stel deze lifestyle raakt weer uit de mode, dan heb je in ieder geval de mogelijkheid je platen via deze speler over te zetten op je pc. Klinkt je dat als muziek in de oren? Koop hem dan voor 49,99 euro.

Lidl

LED kerstverlichting net of gordijn – Aldi

Christmas is for everyone, zo zong James Brown ooit. Met deze boodschap in het achterhoofd heeft de Aldi een mooi net ontworpen met 160 LEDs.

Dit net is geïnspireerd op het welbekende camouflagenet dat in het leger wordt gebruikt. Een klein verschil is dat Aldi’s kerstvariant feller straalt dan de zon zelf. Misschien niet heel handig om jezelf onder te verschuilen, maar wel Hollands gezellig voor onze strijdkrachten. Zit je niet bij de landmacht, dan kun je hem natuurlijk ook gewoon over de schutting draperen. Prijs: 12,99 euro.

Lidl

Sheffield Elektronisch drumstel – Lidl

Er is maar weinig vervelender dan een huisgenoot met een drumstel, of een buurkind dat je ‘s nachts wakker houdt met zijn a-ritmische gekloot. Ken jij zo iemand of ben jij zo iemand dan heeft de Lidl het medicijn voor je.

Plug een hoofdtelefoon in dit elektrische drumstel om bijna geruisloos naar hartenlust te rammen. Is dit nog niet stil genoeg voor je, omdat je huisgenoot of buurkind er altijd keihard bij zingt? Dit apparaat is kleiner en gemakkelijker uit het raam te gooien dan een normaal drumstel. Problemo opgelosto. Prijs: 59,99 euro.

Lidl

Silvercrest Multikoker – Lidl

De Lidl gaat altijd goed loos met multifunctionele apparaten en heeft met deze ook weer een parel aan de collectie toegevoegd. Deze week is er een keukenapparaat te koop dat je keuken eigenlijk overbodig maakt. De multikoker kan namelijk smoren, stoven, koken, frituren (!), braden én warmhouden.

Hier wat goede ideeën over wat je met je keuken-loze-keuken kunt doen: maak er een thuisbioscoop van, een ballenbak, een klittenbandwand, of een indoor ijshockeybaan. De prijs voor de hele week eenpansgerechten eten: 49,99 euro.

Lidl

Turbo koplamp lichtsnoer LED – Action

Rijd jij in een ietwat sneue auto waar je menig vrouwen- en mannenharten eerder mee in de war maakt dan sneller laat kloppen? Dan kan deze gadget van de Action je straat-status misschien wel redden.

Met dit Turbo koplamp lichtsnoer LED om je autolampen gedrapeerd geef je menig Pimp My ride-deelnemer het nakijken. Er is maar weinig meer spang dan een beetje LED-verlichting om die ene kapotte voorlamp van je mee te accentueren. Xzibit zou jaloers op je zijn. Prijs: 2,99 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Like WANT op Facebook voor meer toffe aanbiedingen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 46
Sluiten