Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 11 dec 2017

Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 50

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor bijna niks. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 50 staan er weer een aantal briljante items voor je klaar.

Theekoker – Lidl

De Lidl heeft meestal erg multifunctionele gadgets te koop. Deze week downsizen ze de functionaliteit van de gouwe oude waterkoker; ze maken er enkel een theekoker van. En zeg nou zelf, in 95 procent van de gevallen gebruik je het gekookte water voor de thee. Dus waarom ook niet?!

De elektrische theekoker is voorzien van een infuser voor een aromatische kop thee. Wow, Lidl weet wel hoe ze een warm bakkie water met smaakje moeten verkopen! De theekoker is alleen online te koop voor 14,99 euro.

Action

Elektrische koffiemolen – Lidl

Er is maar weinig beter dan een vers kopje koffie. Wie nog steeds een Senseo in zijn keuken heeft staan, omdat verse koffie maken te veel moeite kost, moet deze nu écht uit het raam gooien. Met deze elektrische koffiemolen is er geen excuus meer om die slappe bak nog te drinken.

Met de elektrische koffiemolen heb je met een druk op de knop vers gemalen koffie. Nul moeite, veel plezier: dat is de juiste verhouding! Prijs: 12,99.

Action

Rollei smartphone gimbal – Aldi

Het maken van een succesvolle vlog vereist verschillende dingen, waaronder goed materiaal. Bij de Aldi kun je deze week een gadget vinden die onmisbaar is voor ieder aspirerend vlogger en videomaker.

Deze gimbal helpt je bij het maken van professionele, stabiele en scherpe beelden. Is je video stabiel, scherp en profi na het gebruik van deze gadget, maar heb je nog geen succes? Dan moet je misschien bij jezelf te raden gaan over waar het dan wel mis gaat.. Iets met een kop voor de radio? ;-). Prijs: 179 euro.

Action

Vacumeermachine – Aldi

Even serieus nou: tijdens de feestdagen wordt er veel gegeten, maar wordt er ook veel eten weggegooid. Dat vinden we zonde. De Aldi ook (topperts).

Met deze vacumeermacine (dit woord bestaat echt, Google it) kun je zakken met eten vacuümtrekken en verzegelen. Niet alleen handig, maar je kunt er ook mooi mee pronken na het kerstdiner. Make the doggybag great again! Prijs: 29,99 euro.

Ijskrabber met LED-verlichting – Action

Deze gadget ga je de komende weken hard nodig hebben. Mits je een auto hebt natuurlijk.

Volgens de Action gaat het krabben van het ijs op je autoruit een stuk gemakkelijker, dankzij de LED-verlichting. Wij snappen niet zo goed hoe licht je kan helpen bij het ijsvrij maken van je ruit, tenzij het LED-licht zoveel warmte uitstraalt dat het ijs vanzelf smelt. Maar dat is toch juist niet de bedoeling van LED? Enfin. Hij zal prima krabben en is voor het microscopische bedrag van 0,99 euro het proberen waard.

Action

Vorige week waren er ook prachtige gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 50
Sluiten