Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 52

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 52 staan er weer een aantal pareltjes voor je klaar.

Vuurwerkveiligheidspakket – Aldi

Over een week mogen we het mooie jaar 2017 vaarwel schieten. Voordat we helemaal sentimenteel worden en naar de fles grijpen, nog even wat wijze woorden.

Mocht je toch al geld weggooien aan het kopen van vuurwerk, besteed dan ook even 2,49 euro extra aan dit veiligheidspakket. Een kleine uitgave die er voor kan zorgen dat je op 1 januari niet direct je complete eigen risico er al doorheen jast.

Aldi

3D-printerpen starterskit – Action

Heb je je doodles altijd al tot leven willen brengen in 3D? Dan kun je de schone kunst van het 3D-printerpennen nu leren met deze starterskit.

Volgens de Action kun je met deze pen alles creëren wat je maar wilt. Wij vinden dat een grote uitspraak, maar denken dat je er zeker wat geinige knutselwerkjes mee kunt maken die eindigen op de vensterbank achter het gordijn. Prijs: 14,95 euro.

Aldi

Activity tracker MD 60592 – Aldi

Januari is een gouden maand voor sportscholen. Iedereen komt daar na de feestdagen tonnetje rond binnengerold om een nieuw abonnementje af te sluiten. Mooi die goede voornemens.

Vind je een sportschoolabonnement te overdreven, maar wil je wel wat beter gaan letten op je fitheid? Dan is deze wearable met hartslagmeter, stappenteller en slaapritmemeter wat voor jou. Daarmee kun je in het nieuwe jaar perfect bijhouden hoe weinig er van je goede voornemens terecht komt. Prijs: 29,99 euro.

Aldi

Silvercrest voetenwarmer – Lidl

We hoeven toch bijna niks overtuigends te schrijven over deze gadget. I mean.. kijk gewoon naar de foto en je weet dat dit is wat je altijd al hebt gemist.

Deze elektrische voetenwarmer is in te stellen op acht verschillende standen. Een tip voor wie hem koopt: vergeet niet dat je een enorme mono-pantoffel aan je voeten hebt wanneer je wilt opstaan om wat te drinken te pakken. Dit apparaat is niet gemaakt om mee te zaklopen namelijk. Prijs: 19,99 euro.
Aldi

Flexibel smartphonestatief – Lidl

Nieuw jaar, nieuwe carrière: wordt vlogger! Waarom ook niet?!

De Lidl helpt je een handje met dit smartphonestatief. Het is wel te hopen dat je je vlogs gaat opnemen met een nieuwere smartphone dan deze op de foto, anders kunnen we wel voorspellen dat die video’s van je, naast je moeder, geen kijkers krijgt. Prijs: 14,99 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige goedkope gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Misschien liggen ze nog wel in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 52
Sluiten