Redactie
Redactie Gadgets 20 dec 2021

De 11 tofste gadgets om in week 51 2021 in huis te halen

#2 Lidl aanbiedingen week 51 2021

Bij Lidl denk je tegenwoordig meteen aan Thomas Acda, maar je moet ook de gadgets niet vergeten. De Duitse supermarktketen verkoop namelijk meer dan alleen je dagelijkse boodschappen.

IJsblokjesmachine

Wie deze Kerst van een ijskoud drankje wil genieten, moet zeker even langs Lidl. Daar verkopen ze nu deze ijsblokjesmachine. Hij produceert er 9 in 8 minuten en waarschuwt je als het ijsreservoir vol is. Normaalgesproken betaal je dik tweehonderd euro voor deze gadget, maar hij kost deze week slechts €89,99.

Action Aldi Lidl ijsblokjesmachine
Want mooi rood is niet lelijk. (Afbeelding: Lidl)

Tafel-verstekzaag GFO

Heb je de ambitie om in het nieuwe jaar lekker te gaan klussen, dan moet je bij Lidl zijn. Daar verkopen ze nu deze hoogwaardige en robuuste tafel-verstekzaag. De ideale partner voor al je klusprojecten in 2022. Je haalt ’em nu in huis voor €289,-

Tafel-verstekzaag Lidl
Ook geschikt om op woensdag de week mee doormidden te zagen (Afbeelding: Lidl)

Philips Hand- en steelstofzuiger SpeedPro bij Lidl

Als je de ambitie hebt om in 2022 je huis schoon te houden, dan is dit de gadget die je zoekt. De Philips Hand- en steelstofzuiger is handig in gebruik en super krachtig. Je vliegt ermee door kamer en hebt geen last meer van kabels of zo’n irritant wagentje. Voor €129,- wordt schoonmaken dus een stuk makkelijker.

Philips Hand- en steelstofzuiger SpeedPro Lidl
Stofzuigen wordt een feestje (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 11 tofste gadgets om in week 51 2021 in huis te halen
Sluiten