Redactie
Redactie Gadgets 27 dec 2021

De 11 tofste gadgets om in week 52 2021 in huis te halen

#1 Aldi aanbiedingen week 52 2021

Lage prijzen, blauwe letters en producten in dozen. Als je dat om je heen ziet, dan sta je waarschijnlijk in de Aldi. Ideaal voor je dagelijks boodschappen, maar ze hebben er ook een vitrine met andere interessante gadgets en spullen.

Friteuse GF750S

Wil jij deze jaarwisseling lekker je eigen oliebollen bakken of ben je van plan om in het jaar wat meer te gaan snacken? Dan is deze friteuse wat je zoekt. Hij heeft een inhoud van vijf liter en die is onderverdeeld in een grote en twee kleine frituurmanden. Daarnaast heeft hij een uitneembare binnenpan zodat je hem makkelijk kan schoonmaken. Wat je voor al dat snackplezier betaalt? Slechts €49,99.

Aldi folder week 52
Lekker oliebollen bakken (Afbeelding: Aldi)

Texels wol 4-seizoenendekbed

Je kunt het eigenlijk geen gadget noemen, maar deze aanbieding willen we je niet onthouden. Met dit dekbed lig je er heel 2022 lekker warmpjes bij. Hij heeft namelijk een zomer- en herfstdeel die je kunt samenvoegen door middel van een rits. De inhoud is altijd 100% zuivere Texelse scheerwol, en dat voor slechts €49,99.

Aldi folder week 52
Slaap lekker! (Afbeelding: Aldi)

Polsbloeddrukmeter van de Aldi

2021 hebben we weer overleefd, en datzelfde plan hebben we ook voor 2022. Daarom is het goed om je gezondheid te letten. Dat kan op verschillende manieren en Aldi gaat je daarbij helpen. Zij verkopen nu deze polsbloeddrukmeter voor maar €12,99. Handig voor het gehele gezin want hij heeft geheugen voor vier gebruikers. Daarnaast waarschuwt hij bij hartritmestoornissen. Wel zo prettig!

Aldi folder week 52
Handig om in 2022 een vinger aan de pols te houden (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De 11 tofste gadgets om in week 52 2021 in huis te halen
Sluiten