Redactie
Redactie Gadgets 27 dec 2021

De 11 tofste gadgets om in week 52 2021 in huis te halen

#2 Lidl aanbiedingen week 52 2021

Naast Aldi heb je natuurlijk ook nog die andere Duitse supermarktketen: Lidl. Ook daar vinden we de nodige gadgets. Wij hebben de toppers uit de week 52 folder voor je op een rij gezet.

Lenco Bluetooth karaokeset met discobal

De kroegen en clubs blijven dicht deze jaarwisseling, dus je zult er thuis een feestje van moeten maken. Bijvoorbeeld met deze Bluetooth karaokeset mét discobal. Deze set bestaat uit een krachtige speaker met lichteffecten, microfoon en afstandsbediening. Meer heb je niet nodig om 2021 knallend af te sluiten, en dat voor maar €34,99.

Lidl folder week 52
Knallende het nieuw jaar in! (Afbeelding: Lidl)

Voetenwarmer van Lidl

Ben jij een echt koukleum en kijk je met angst en beven naar een ijskoude januarimaand? Dan is deze handige voetenwarmer zeker geen overbodige luxe. Het is een soort grote slof die verwarmt kan worden. Je hebt daarbij de keuze uit zes standen. Je haalt ’em in huis voor €16,99.

Lidl folder week 52
Lekker warme voeten (Afbeelding: Lidl)

Kruislijnenlaser

Wil je in 2022 wat meer gaan klussen, dan is deze gadget zeker geen overbodige luxe. Althans, als je wil dat alles recht staat. Met dit apparaatje kun je nauwkeurig rechte lijnen toveren op iedere vloer, wand of plafond. Perfect voor de klusser die strak en netjes wil werken.

Lidl folder week 52
Strakke lijntjes (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De 11 tofste gadgets om in week 52 2021 in huis te halen
Sluiten