Redactie
Redactie Gadgets 27 dec 2021

De 11 tofste gadgets om in week 52 2021 in huis te halen

#3 Action aanbiedingen week 52 2021

De Action staat vol met handige spullen, maar ook vol met toffe gadgets. Deze week zijn er weer een aantal die nieuwe of in de aanbieding zijn. Wij hebben de toppers uit de folder gehaald.

Denver platenspeler

Ouderwets genieten van vinyl, maar dan wel met gemak van nu. Deze platenspeler heeft het allemaal. Hij s vermomd als koffer en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast heeft hij een ingebouwde speaker en kan je er muziek mee digitaliseren. In no-time zet je al je platen over naar MP3, en dat voor slechts €39,95.

Action folder week 52
Lekker plaatjes draaien (Afbeelding: Action)

XXL selfiering op statief van de Action

Is 2022 het jaar waarin jij gaat doorbreken op Instagram, YouTube of TikTok? Dan is deze selfiering een absolute must-have! Met dit hulpmiddel schiet je de mooiste video’s en kun je nog beter de sfeer bepalen. De echte influencer kan eigenlijk niet zonder, en je hebt ’em zo terugverdien. Hij kost namelijk nog geen tientje.

Action folder week 52
Een must-have voor iedere influencer (Afbeelding: Action)

Dutch Originals noise cancelling koptelefoon

Wil jij je in 2022 wat meer rust hebben? Dan kan je niet zonder een noise cancelling koptelefoon. Deze kunnen behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig heeft Action nu een uitstekende aanbieding. Deze opvouwbare koptelefoon met microfoon en noise cancelling kost nu nog maar €29,95.

Action folder week 52
Wat zeg je? (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De 11 tofste gadgets om in week 52 2021 in huis te halen
Sluiten