Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35

#1 Aldi aanbiedingen week 35 2019

Aldi CD-/MP3-/cassettespeler

Toen we deze week de folder van de Aldi openden moesten we even terugbladeren naar de voorpagina of het juiste jaartal er wel op stond. Ja, dit is inderdaad een folder uit 2019 en ja, dit is inderdaad een CD-/MP3-cassettespeler. Lekker retro hoor, Aldi! Haal die cassettebandjes maar onder het stof vandaan want de ’90’s zijn helemaal terug.

Aldi
CD-/MP3-/cassettespeler (Bron: Aldi)

49,99 euro

Nokia 2.2

Zo nu en dan verkoopt de Aldi een smartphone van een van de bekendere merken. Deze Nokia 2.2 is een simpele smartphone voor wie niet het aller nieuwste en beste apparaat nodig heeft. Voor minder dan 100 euro heb je deze smartphone met 16 GB intern geheugen, 2 GB werkgeheugen en de mogelijkheid voor Dual-SIM. Dat maakt deze smartphone ook een handige werktelefoon.

Nokia
Nokia 2.2 (Bron: Aldi)

99,99 euro

Aldi deluxe voedseldroger

Dit is nou echt zo’n apparaat waarvan je niet wist dat je het nodig had. Een voedseldroger. Alleen handig als je plek over hebt op je aanrecht en in je keukenkastjes. Want je kunt je gedroogde perziken natuurlijk ook gewoon in de schappen van de Aldi zelf kopen. Maar zelf je fruit en groente drogen is natuurlijk wel een stuk lekkerder!

Aldi
Deluxe voedseldroger (Bron: Aldi)

39,99 euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35
Sluiten