Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35

#2 Lidl aanbiedingen week 35 2019

Makita Accu-schroefboormachine DF347DWE 14.4 V

De handige Harries onder ons herkennen dit merk direct: Makita. Al jaren lang een van de betere en betrouwbare merken in klusland.Deze schroefboormachine is dan ook een goede deal. Met een adviesprijs van 175 euro maar een verkoopprijs onder de 120 euro kun je maar beter direct naar de Lidl rijden. *Waarschuwing: slechte woordgrap op komst*. Deze aanbieding wil je je niet door je neus laten boren.

Makita
Makita Accu-schroefboormachine (Bron: Lidl)

114,95 Euro

SCHILDKRÖT Slackers slackline 15 m

Voor wie het niet heeft meegekregen: slacklinen is hip. Hee hip. Als je complete dagen achter je PC doorbrengt of serie na serie aan het bingen bent is het wellicht een idee deze slackline tussen wat bomen te spannen. Je weet wel, om weer een beetje de juiste balans terug te vinden.

Schildkröt Slackers slackline 15 m (Bron: Lidl)

39,99 Euro

Livarno Lux Led-lichtband met bewegingssensor

Een lichtband, daar kun je he-le-maal los mee gaan. Plak hem gemakkelijk op je trap, onder keukenkastjes, op drempels in je huis, in kastjes, onder kastjes, op kastjes, en ga zo maar door. Dankzij de bewegingssensor gaat de lichtband automatisch aan. Ideaal dus om je inloopkast perfect mee uit te lichten. Of dat ene donkere keukenkastje met vergeten aardappelen achterin..

LED-lichtband
LED-lichtband met bewegingssensor (Bron: Lidl)

5,99 euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35
Sluiten