Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35

#4 Kruidvat aanbiedingen week 35 2019

Gembird draadloze presenter

Het geven van een presentatie is voor velen van ons niet iets wat natuurlijk komt. Klamme handjes, rode nekvlekken en een stotterende stem zijn veelvoorkomende symptomen van angst voor presenteren. Iets wat je gegarandeerd professioneler laat voelen en laat overkomen is het gebruik van een draadloze presenter. Wijs dingen aan op je scherm met de lazer en klik om naar de volgende slide te gaan. Super soepel, mits hij is opgeladen natuurlijk..

Aldi
Draadloze presenter (Bron: Kruidvat)

7,99 Euro

Watshome 2-pits kookplaat

Deze 2-pits kookplaat is handig voor wie nog kamperen gaat. Voor de kampeer-leek: het is wel belangrijk om toegang te hebben tot elektriciteit. Anders kun je alsnog iedere avond op rauwe instant noodels kouwen..

Aldi
Watshome Kookplaat (Bron: Kruidvat)

17,99 Euro

Medisana Oogmassage

Een apparaatje voor minder dan twintig euro om je ogen mee te masseren. Velen van ons zouden hier direct nee dankje op zeggen. Maar heb je vermoeide ogen en rimpels rondom je ogen? Dan kan deze vreemd uitziende pen wel eens heel fijn zijn. Hij verzorgt je huid met een zachte vibratiemassage en aangename warmte. Alles om dat slaapgebrek niet te laten zien en je semi-midlife crisi stress te verbloemen, toch?

Kruidvat
Medisana oogmassage (Bron: Kruidvat)

19,90 euro

Reageer op artikel:
Top 11 gadgets uit de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat folder: week 35
Sluiten