Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 9 okt 2017

Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 41

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 41 staan er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar.

Wild- en buitencamera – Aldi

Op het eerste gezicht lijkt deze camera op een miniatuurspeaker waarvan het standaard ontbreekt. Maar niets is minder waar: het is Aldi’s wild- en buitencamera. Wat een top vermomming!

Deze camera is bedoeld voor het bewaken van onder andere je land en/of huis. Maar of we dit bewaken kunnen noemen? Hij legt vast dat de inbrekers je erf op komen en er met je complete verzameling Star Wars Merchandise vandoor gaan. Het goede nieuws: je falende waakhonden Lady en Bo kunnen nu eindelijk de deur uit. Prijs: 79,99 euro.

Aldi

Light letterbox – Aldi

Sommige mensen noemen het handig, anderen noemen het à la VT Wonen lekker ‘industrieel’, en nog anderen noemen het gewoon extreem wijverig: de lichtbak met letters er in.

Wat je er mee kunt? Gebruiken als sfeerlicht in de kamer, of er een korte boodschap op achter laten voor je geliefde, zoals: ‘Ruim je schoenen op’, of, ‘Vanavond kook jij (weer)’. Wat deze lichtgevende Post-it kost? 9,99 euro.

Aldi

Rugbeschermer – Lidl

Zit jij al weken te kwijlen op je toetsenbord door het kijken naar sneeuwhoogte.nl en de livecams van Les Deux Alpes en Saalbach, dan hebben we goed nieuws: de Lidl heeft ook wintersportkoorts!

Klik die livecam dus even weg en surf (of moeten we zeggen board) snel naar de Lidl-website. Deze back protector kun je namelijk alleen online bestellen. Zo’n rugschild is vrij essentieel als je niet wilt dat je wintersportvakantie al na twee dagen voorbij is door je gestuntel in het kinderfunpark. Je bent namelijk niet Shaun White of Cheryl Maas, echt niet. Prijs voor veel rugzweet: 29,99 euro.

Aldi

Robotstofzuiger – Lidl

Lidl, we moeten even met je spreken: in week 37 verkochten jullie een robotstofzuiger. Echt een topding. Iedereen was er wild van en kocht hem voor het bedrag van 69,99 euro. Nu zien we tot onze grote verbazing dat jullie deze week een robotstofzuiger verkopen voor slechts 29,99 euro! Are you for real?!

Ondanks dat dit een bizar laag bedrag is en iedereen dit apparaat natuurlijk moet gaan kopen, voelt het wel alsof er een mes in onze rug is gestoken. Deze nieuwe stofzuiger is ook nog eens voorzien van elektrostatische wegwerpdoekjes. Geen idee of het werkt, niet eens enig idee wat het is, maar het klinkt cool. Zucht. Je leest het: we zijn verscheurd tussen de emoties van trots en diepe teleurstelling..

Aldi

Bestuurbare tarantula spin – Action

De herfst is zo’n beetje het meest gehate seizoen van het jaar en dat heeft goede redenen: veel regen en OVERAL spinnen. We willen niet generaliseren maar het overgrote deel van de bevolking (ja mannen geef maar toe, jullie ook) ziet deze 8-potige beestjes liever niet in huis.

De Action vindt deze zogenaamde fobie maar voor aanstellers en verkoopt een grote op afstand bestuurbare tarantula. Jaag je huisgenoten de stuipen op het lijf met dit apparaat. Check wel eerst hoe je slachtoffer verzekerd is, want Action houdt zich hoogstwaarschijnlijk niet aansprakelijk voor hartstilstanden. Prijs: 7,95 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 41
Sluiten