Daniel Koster
Daniel Koster 30 aug 2016
Leestijd: 4 minuten

WANT gadgets: handige én betaalbare back to school spullen

Het is voor ons redelijk onwerkelijk dat scholieren wekenlang vrij hebben gehad. Maar aan alles komt een einde, en zo ook aan de vakantie. Goed voorbereid het nieuwe schooljaar beginnen is dan wel een must. En dat kan aan de hand van deze back to school gadgets.

Extra batterijen voor je laptop en smartphone

De hedendaagse leerling gebruikt zijn apparaten flink en zal dat zeker ook doen nu ‘ie weer back to school gaat. Het is dan ook aan te raden om een powerbank voor de smartphone te regelen. Je hebt er al eentje op creditcard formaat voor acht euro. Hoe meer je betaalt, hoe beter de powerbank én hoe langer-ie jouw apparaat van stroom voorziet, dus wij raden je wel aan iets meer geld uit te geven. Ook is een extra batterij voor de laptop een must. Welke batterij je nodig hebt ligt er uiteraard aan welke laptop je hebt. Dan kun je Googlen en vind je ‘m binnen no time!

Een beetje geinen tijdens de les mag met deze like en dislike stempel

Af en toe wat grappen en grollen uithalen tijdens de les kan geen kwaad. Deze like en dislike stempel vonden we daarom wel een leuke toevoeging aan je back to school gadgets. Voor dertien euro is-ie van jou!

Even van die stress af

Paul is je beste vriend als je van je stress af wilt. Je kunt namelijk naar hartenlust in ‘m knijpen zodat je even al je frustraties kwijt bent. En dat accepteert-ie allemaal voor slechts tien euro!

Neem je eten mee in de modulaire broodtrommel

Een bammetje mee naar school, heerlijk! Anders moet je weer naar de Albert Heijn waar je bakken met geld uitgeeft. Deze modulaire broodtrommel is dé manier om jouw eten te vervoeren. Van bestek tot een bijbehorende app, het waterdicht zijn en meer: overal is aan gedacht. En dat voor 54 euro.

Een goede waterfles, kies bijvoorbeeld voor Doppler

Naast eten moet je ook genoeg drinken. Wij zijn al jarenlang fan van de waterflessen van Dopper. Vanaf 12,50 euro kun je ze in allerlei soorten, maten en kleuren op de kop tikken.

Je spullen vervoeren met deze handige én toffe tassen

Tijdens het dragen van je spullen moet je er natuurlijk ook cool uitzien. Als de tassen in kwestie dan ook nog eens ontzettend bruikbaar zijn is het verhaal compleet. Wat dacht je van de HP Powerup Backpack. Die kost 180 euro, ziet er mooi uit én is van een gigantische extra batterij voorzien.

Wil je een tas die op anderen manieren handig is? Dan raden we je deze MiiR tas aan. Die is waterdicht en kent twee handige vakken. Die vakken laten je je sportkleren en schoolkleren scheiden!

Heerlijk thuiskomen door zelf heerlijke (ijs)koffie voor een spotprijs te maken

Als we iets heerlijk vinden, dan is het ijskoffie wel. Die kun je met dit apparaat zelf maken. Als dat ook nog komt voor zachte prijs van veertig euro zijn wij helemaal blij.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Lezen vanuit je luie stoel een stuk gemakkelijker gemaakt!

Heb je de bak koffie op? Dan is het tijd om even bij te komen. Of jou nou wilt lezen, even wilt gamen of iets anders: deze bril moet je hebben. Die laat je heerlijk achterover liggen én tegelijkertijd je focussen op taak die voor je ligt. En dat voor maar vijftien euro.

Deze boekenlegger is misschien niet essentieel, maar wel cool

Wij vergeten altijd hoe ver we zijn in onze (studie)boeken. Dit vonden wij wel een humoristische manier om dat bij te houden. Acht euro kost deze unieke boekenlegger die je altijd je boek op de luiste plek laat openritsen!

In de bonus hebben we nog wat handige hacks voor op school voor je in petto. Doe daar je voordeel mee!

Back to school, jij bent ready!

Dat was het dan verder toch echt. Of nee wacht, zorg nog even dat je deze trui op de kop tikt om in stijl je eerste schooldag te beginnen. Dan is het plaatje nu écht compleet. De back to school tijd is aangebroken, dus sterkte met die eerste schooldag(en)!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT gadgets: handige én betaalbare back to school spullen
Sluiten