Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 2 aug 2016
Leestijd: 2 minuten

WANT gadgets: dé spullen om onze Olympische helden aan te moedigen

De Olympische Spelen van Brazilië staan voor de deur. Vanaf zaterdag 6 augustus 2016 gaat de gehele wereld met elkaar de strijd aan. Nederland is dit keer wél van de partij (wij zitten nog steeds met het Europees Kampioenschap voetbal in de maag). Nu moeten we er natuurlijk voor zorgen dat wij onze sporters een hart onder de riem steken. Dat doe je door middel van deze gadgets!

Je moet gewoon juichen (en klappen)!

Zoals Louis van Gaal ooit zei: “Je moet gewoon juichen!” Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wat als je in de kroeg de Olympische Spelen aan het kijken bent en bier in je hand hebt. Dan kun je lastig juichen, laat staan klappen. Heineken komt met dé oplossing: de Klap Mee-daille. Haha, briljant!

Maak je outfit compleet

Het is wel zo netjes om tijdens het kijken naar de Olympische Spelen iets gepast aan te trekken. Nu kunnen wij niets beters bedenken dan dit kledingstuk. Die doet je aan Christus de Verlosser, het iconische Christusbeeld dat over Rio uitkijkt, denken hè? Haal ‘m hier, of maak zelfs iets soortgelijks.

Met deze Apple Watch band toon jij aan iedereen dat Oranje onze kleur is

Apple heeft slim op de Olympische Spelen ingespeeld. De techgigant heeft namelijk veertien speciale Apple Watch bandjes ontworpen. Nu is één van de gelukkige landen Nederland. Een oranje band is namelijk van de partij. Als Apple Watch drager én Nederland fan moet je die natuurlijk hebben!

Schreeuw jouw favoriet naar de overwinning

Wanneer jouw favoriet naar die zege aan het toesnellen is kun je nog maar één ding doen: diegene aanmoedigen. Om er nu voor te zorgen dat je niet met een schorre keel op werk aankomt hebben we een handige gadget voor je in de aanbieding: een oranje megafoon. Voor vijf euro moedig jij je favoriet aan, ideaal!

Bonus: de Tom en Vinicius mascottes zijn nu in LEGO uitvoering te krijgen

Wij zijn fans van LEGO en ook fan van de Olympische mascottes. Jij ook? Dan wil je de mascottes van Rio toch ook in LEGO uitvoering? Die beloven over een aantal jaar zeker collectors items te zijn.

Geniet van de Olympische Spelen!

Dan is het enige dat je nu nog kunt doen genieten van de Olympische Spelen. Er zijn dit jaar wederom flink wat toppers die deel uitmaken van de Olympische lichting. Laten we vooral genieten van hun prestaties en natuurlijk de prachtige sporten die op de Olympische Spelen worden beoefend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT gadgets: dé spullen om onze Olympische helden aan te moedigen
Sluiten