De tien handigste gadgets voor tijdens het kamperen

Staat je vakantie al gepland en wil je wel goed uitgerust zijn? Met deze tien handige kampeergadgets kom je de vakantie wel door.

1. Sea To Summit Pocket Shower

Net op de perfecte spot een camping gevonden maar blijken er geen douches aanwezig te zijn? Geen nood, want met deze Pocket Shower kun je namelijk gewoon een douche nemen. Vul ‘m met 2,5 liter water, hang ‘m een tijdje in de zon en je kunt alle viezigheid van je af spoelen. Voor zo’n 23 euro ruik je weer lekker fris. Hier te bestellen.

2. De Portable Mosquito Repeller

Ook zo’n hekel aan die kleine, zoemende en irritante muggen? Je hoeft je niet langer mateloos te irriteren of stuk te krabben. De Portable Mosquito Repeller, die iets meer dan elf euro kost, zendt een botanische mix van citroengas, kaneel, pepermunt en geranium olie uit. Deze veilige mix houdt de muggen achttien uur lang op afstand.

3. De Lifesaver

Van plan om een flinke survivaltocht af te leggen in je vakantie? Dan moet je natuurlijk ten alle tijden in het bezit zijn van water. De Lifesaver zorgt er dankzij de speciale filter voor dat je vrijwel overal het water om je heen kunt drinken. Deze filter verwijdert namelijk alle microbiologische ziekteverwekkers in slechts één minuut. De échte avonturiers kunnen de Lifesaver hier voor iets meer dan honderdvijftig euro bestellen.

4. Timberland Radler Trail Camper Flat

Ruimte besparen is natuurlijk wel het doel bij het pakken van je tassen. Deze Timberland schoenen kunnen dan ook gewoon mee op reis. Sterker nog, ze zijn ideaal om mee te nemen op reis. De schoenen hebben een rubberen zool, zijn lichtgewicht en volledig inklapbaar. Vanaf zo’n dertig euro kun je ze hier kopen.

5. SolarMonkey Adventurer Solar Charger

We weten het, zonder smartphone kunnen we niet meer op reis. Niet alleen vanwege de belfunctie maar ook de camera en het internet kunnen we niet meer missen. Als we al die elektrische apparaten dan toch mee hebben, moeten ze ook worden opgeladen. Deze oplader die zo’n negentig euro kost, heeft twee zonnepanelen en is eenvoudig aan je rugzak te bevestigen. Perfect om mee op reis te nemen.

6. De Coleman Portable Propane Coffeemaker

Waar we ook ter wereld wakker worden, die dagelijkse portie cafeïne hebben we toch echt nodig. Om de ochtend te kunnen starten met een kopje koffie, is hier de Coleman Portable Propane Coffeemaker. Dit koffiezetapparaat kan tien kopjes koffie in twintig minuten klaarmaken dankzij de kleine propaan cilinder. Voor iets meer dan zestig euro kun je ‘m hier bestellen.

7. De Selk’Bag Sleeping Bag System

Voel je je zo opgesloten in je slaapzak? Dan is de Selk’Bag Sleeping Bag System wellicht wat voor jou. Deze slaapzak heeft namelijk gewoon armen en benen zodat je meer bewegingsruimte hebt dan in een standaard slaapzak. Niet alleen dat is een voordeel, ook kun je de tent ‘s ochtends verlaten zonder koud te worden. Voor 123 euro is-ie hier te bestellen.

8. De Sol Origin

Een survival-kit is altijd handig om bij de hand te hebben. Je weet echter maar nooit waar je belandt. Om dan niet een extra tas mee te hoeven slepen, is de Sol Origin uitermate geschikt. Het kleine waterdichte kistje bevat een tal van handige tools zoals een fluit, mes en kompas. Een boekje met zestig overleeftechnieken is ook in het kistje te vinden. Voor 25 euro is-ie te koop bij Amazone.

9. NiteCore Tiny Monster

Een zaklamp is voor een kampeervakantie geen overbodige luxe. Om het dan meteen goed te doen, is er de NiteCore Tiny Monster. Met de schakelaar kan helderheid van de zaklamp worden aangepast. Ook hoef je niet bang te zijn dat-ie snel stuk gaat. De lamp is gebouwd voor heftige omstandigheden, is gecoat met mineraal glas, vervaardigd uit vliegtuig aluminium en is volledig waterdicht. Voor zo’n driehonderd euro kun je de NiteCore Tiny Monster hier bestellen.

10. Camp Chef Outdoor Camp Oven

Wil je op de camping graag de kok uithangen? Je moet immers toch eten, dus waarom niet meteen goed doen? Met deze draagbare over en fornuis-in-één kun je de lekkerste dingen bereiden. Je kunt maximaal vijf uur achter elkaar koken. Voor 156 euro is de Camp Chef Outdoor Camp Oven hier te bestellen. Laat die burgers maar komen!

Reageer op artikel:
De tien handigste gadgets voor tijdens het kamperen
Sluiten