Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 12 jan 2014

7 gadgets op CES 2014 die gemaakt zijn om te falen

CES 2014 is afgelopen! Er zijn enorm veel nieuwe gadgets en technologieën gepresenteerd en van de meest awesome gadgets hebben we natuurlijk iets over geschreven. Op onze speciale CES 2014-pagina kun je alle artikelen nog eens nalezen.

Maar er zijn niet alleen maar gave gadgets gepresenteerd. Zo zijn sommige gadgets gewoon gemaakt om te falen. Ze hebben geen praktisch nut of ze kunnen gevaarlijk zijn in bepaalde situaties. Hieronder vind je een kleine selectie van gadgets en technologieën die het volgens ons niet gaan maken. Ben jij het er niet mee eens of weet je zelf nog een gadget? Laat het ons op Facebook weten of via de ‘Reageer’-button onderaan de pagina.

iRing motion controller

Geen iTV of iWatch op CES 2014? Dit bedrijf neemt het eigen heft in handen met de iRing. Met de iRing wordt je vinger een bewegingscontroller. Waar dit goed voor is? Geen idee. Check de video!

 

iPad periscoop voor videobellen

Dit enorme gevaarte is een periscoop die je kunt gebruiken voor videobellen met je iPad. Zo lijkt het erop dat je verder van de camera af staat dan dat je daadwerkelijk bent. Nee bedankt!

 

Hotspot projector van ZTE

Er worden veel gadgets gepresenteerd op CES 2014, maar sommige bedrijven willen het gewoon te graag. Zo maken ze apparaten die meerdere dingen tegelijkertijd kunnen doen, maar waarom je een projector en een hotspot wil combineren? Weten jullie het?

 

Mother: Een tracker die constant aan het zeuren is

Mother, misschien heb je al een idee wat-ie doet of wat-ie kan vervangen. Je moeder? Dit apparaat communiceert met andere apparaten en houdt je goed in de gaten. Poets je niet lang genoeg je tanden of heb je al lang niks meer gedronken? Mother tikt je op de vingers en vertelt je dit langer te doen of even een glas water te drinken. Haha! Dit gaat ‘m niet worden! Toch?

 

TrewGrip: een omgekeerd keyboard

Heeft dit nog uitleg nodig?

 

Sleep Number x12: Een ‘slim’ bed

Dit ‘slimme’ bed analyseert je slaap. Het werkt een beetje hetzelfde als de Aura, alleen kost dit bed bijna zesduizend euro. Wij zien geen toekomst voor de Sleep Number x12.

 

Een snijplank voor je iPad

Waar zou dit nu goed voor moeten zijn? Kun je niet tien minuten zonder je iPad terwijl je de groenten aan het snijden bent voor je salade? Gebruik je ‘m voor een kookvideo? Gebruik dan een gewone standaard en snijplank. Die heb je waarschijnlijk toch al.

 

Reageer op artikel:
7 gadgets op CES 2014 die gemaakt zijn om te falen
Sluiten