Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 7 feb 2018

Een snurkende partner? Deze bizarre gadgets claimen te helpen

Slapen met een knorrend varken naast je kan lastig (en zeer frustrerend) zijn. Vooral als je zelf een lichte slaper bent. Heb jij ook last van een snurkende partner? Van een pinkring tot een heuse kinband: deze bizarre gadgets claimen te helpen.

Niet alleen een snurkende partner houdt je uit je slaap. Onze smartphone of andere schermen zorgen er voor dat wij niet meer van een goede nachtrust kunnen genieten. Ontdek bijvoorbeeld hier wat er met je brein en lichaam gebeurt als je voor het slapen toch een telefoon gebruikt.

gadgets

Schok armband is de perfecte gadget tegen gesnurk | 37,50 euro
Een schokband om je pols? Yes, het schijnt te werken. Deze armband meet repetitieve geluiden zoals snurken en geeft – zodra je verandert in een snorkelend monster – een kleine schok. Of het schadelijk is? Het gebruik is op eigen risico :-).

gadgets

Anti-snurk band | 19,95 euro
Zowel wel vaker bij producten van Tellsell, betwijfelen we ook of deze eigenaardige anti-snurk band werkt. En dan nog: zit dit überhaupt comfortabel? Het ziet er in ieder geval wel grappig uit.

gadgets

Acupressure ring | 18,95 euro
De zogenaamde SnoreBand is een soort pinkring die aan de hand van acupressuurpunten het snurken ‘s nachts zou stoppen. Het lijkt ons in ieder geval een stuk comfortabeler dan de nekband.

Zoals gezegd zijn dit 3 gadgets die je kunnen helpen, maar daar blijft het niet bij. De Silent Partner en de Nora schijnen ook te helpen. Good night!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Een snurkende partner? Deze bizarre gadgets claimen te helpen
Sluiten