Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 dec 2018

Overal je favoriete game spelen met de GAEMS Sentinel Pro

Wie altijd en overal wil gamen, kan het beste aan de slag gaan met de Nintendo Switch. Die spelcomputer heeft de mogelijkheid om op je televisie je favoriete games te spelen, maar biedt ook de optie om hem als handheld overal mee naar toe te nemen. Toch zijn er genoeg games die je niet op de Nintendo Switch kunt spelen. En dat is jammer. Gelukkig heb je daar vandaag de dag ook oplossingen voor. Zo kun je met de GAEMS Sentinel Pro makkelijk je spelcomputer op een andere locatie gebruiken.

De GAEMS Sentinel Pro

De GAEMS Sentinel Pro is een soort koffertje die wordt geleverd met een Full HD scherm. Het gaat daarbij om een 17 inch scherm, net als een flinke gaminglaptop dus. Vervolgens kun je je Playstation 4 en Xbox One in de koffer plaatsen en vast zetten. Vervolgens sluit je alles aan en hoef je daarna enkel nog een los stopcontact hebben om de set van stroom te voorzien.

GAEMS Sentinel Pro

Daarmee is het dus niet zo handig als bijvoorbeeld de Nintendo Switch, die zonder stroom gebruikt kan worden (ook al gaat hij dan maar een paar uur mee). Daar staat dan wel weer tegenover dat je makkelijker met een vriend of vriendin op het scherm kan spelen. De GAEMS Sentinel Pro is dan ook voornamelijk handig om te gebruiken wanneer je vaak bij vrienden wilt gamen en je eigen set mee wilt nemen. Of gewoon wilt gamen op je keukentafel zonder problemen.

GAEMS Sentinel Pro

Wel is de GAEMS Sentinel Pro wat aan de dure kant. Je betaalt er op Amazon namelijk 349 dollar voor. En dan heb je er dus nog geen spelcomputer bij. Gelukkig was de PlayStation 4 afgelopen week voor een vriendenprijs te koop, dus hopelijk heb je daar gebruik van kunnen maken.

GAEMS Sentinel Pro

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Overal je favoriete game spelen met de GAEMS Sentinel Pro
Sluiten