Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 13 nov 2019

Galaxy Fit-update voorziet smartwatch van verbeterde muziekfuncties

De Galaxy Fit is inmiddels alweer een paar maanden op de markt. Het is een relatief simpele tracker die je kunt vergelijken met de producten van Fitbit.

Daarmee is het ideaal om mee te nemen wanneer je gaat rennen. En als je daarbij graag naar muziek luistert, dan is het goed om de Galaxy Fit nu van een update te voorzien.

Galaxy Fit laat je je muziek aanpassen

Want in plaats van je smartphone te pakken om op die manier je favoriete nummer te kiezen of het volume aan te passen, heeft de Galaxy Fit nu een update die je een muziek widget geeft. Het is een update die je zo binnen hebt gehaald, want hij ‘weegt’ slechts 10 MB. De update download je overigens via de Galaxy Fit Plugin app, welke je in de Google Play Store kunt vinden en eigenlijk min of meer standaard is wanneer je de smartwatch in bezit hebt.

Galaxy fit
De Galaxy Fit (Bron: Samsung)

Met de nieuwe update voor de Galaxy Fit heb je de mogelijkheid om muziek te pauzeren, weer af te spelen of naar het volgende of vorige nummer te gaan. Handig dus als er in je playlist een nummer is die je op repeat wilt hebben terwijl je kapot gaat in de sportschool of er een nummer voorbij komt die je op dat moment net even niet kunt gebruiken. Naast deze toevoeging zijn er ook 31 nieuwe watch faces beschikbaar, zodat je de watch zo kunt aanpassen naar jouw eigen smaak. Tot slot zou de update de zogenaamde Do Not Disturb-functie een stuk sneller activeren, waardoor je niet een paar seconden hoeft te wachten voordat het zover is.

De Galaxy Fit is een lichte gadget die je om je pols draagt. Naast het feit dat hij de tijd aangeeft, houdt hij dagelijks bij hoeveel beweging je hebt en motiveert hij je om op te staan en te gaan sporten. Hij kost zo’n 40 euro en is hier verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
Galaxy Fit-update voorziet smartwatch van verbeterde muziekfuncties
Sluiten