Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 15 jul 2019

Samsung Galaxy Note 10: is dit de definitieve prijs en de datum?

Het leven kent maar weinig zekerheden, maar je kunt erop rekenen dat er iedere week wel iets lekt over de Samsung Galaxy Note 10. Vanwege de vele nieuwtjes welke omtrent deze smartphone verschenen zijn er nu nog maar twee dingen die onduidelijk zijn over het toestel. Het gaat hier om de prijs en de precieze releasedatum. Al kunnen we nu ook daarover een goede inschatting maken.

Samsung Galaxy Note 10: de laatste details gelekt?

De Samsung Galaxy Note 10 heeft lang op zich laten wachten, maar als het goed is zal het toestel binnenkort uitkomen. Er is in ieder geval al van alles gelekt, van het uiterlijk tot de camera. Tevens is het al een tijdje mogelijk om alvast een hoesje voor het toestel te bestellen. Het enige wat nog onduidelijk was is de prijs en de exacte releasedatum. Al lijkt het er nu op dat ook deze zaken inmiddels bekend zijn.

Bronnen als WinFuture vermoeden dat gebruikers voor de goedkoopste uitvoering al zo´n 1000 euro mogen neertellen. Het gaat hier dan wel om een model met 256 GB RAM geheugen, wat erop wijst dat er geen uitvoering van 128 GB is. Mensen die liever de Galaxy Note 10 Plus aanschaffen zullen daarvoor waarschijnlijk 1149 euro voor kwijt zijn.

Samsung Galaxy Note 10+

De lanceringsdatum van het toestel is volgens Koreaanse media eind augustus. Er wordt vermoedt dat het toestel op de 23 augustus in Zuid-Korea zal verschijnen en in de periode daarna in andere delen van de wereld beschikbaar komt.

Want op bezoek bij Samsung in Zuid-Korea

Onlangs zijn wij namens Want op bezoek geweest bij Samsung in Zuid-Korea. Uiteraard hebben we daar met vele producten kennis kunnen maken en zelfs de kans gehad om enkele belangrijke medewerkers te spreken.

Uiteraard hebben we deze trip op camera vastgelegd. Mocht jij geïnteresseerd zijn in de Galaxy Note 10 en andere producten van Samsung dan raden we je zeker aan om deze video eens te bekijken.

De laatste nieuwtjes omtrent de Galaxy Note 10 zijn te vinden in ons overzicht.

 

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10: is dit de definitieve prijs en de datum?
Sluiten