Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Tech 7 sep 2016

Fire in the hole met de Samsung Galaxy Note 7: het internet deelt keiharde burns uit

Onlangs werd de verkoop van de Samsung Galaxy Note 7 door Samsung gestaakt. Alle apparaten, of ze nou in de handen van de consument of in een doos in de winkel lagen, moesten terug. De reden is dat de accu’s van de Note’s kunnen ontploffen. Ai! Het internet zou het internet niet zijn als daar niet hilarisch op werd ingehaakt.

Toch geen paradepaardje

Ondertussen is duidelijk dat het vervangen van de accu’s Samsung één miljard euro gaat kosten. Dat is natuurlijk bizar veel geld, of zoals Samsung zelf zegt: “hartverscheurend veel geld.” In Nederland zou de Galaxy Note 7 pas vanaf 9 september te koop zijn, dus hier hoeft niemand bang te zijn.

De geëxplodeerde Galaxy Note 7

Uiteraard verspreide het nieuws zich via het internet als een lopend vuurtje (pun intended). Het resultaat? Allerlei opmerkingen die laten zien hoe zeer Samsung nu op de blaren moet zitten. Wij hebben enkele toppers voor je geselecteerd. Fire in the hole!

Een slimme meid is altijd voorbereid

Incoming! Mayday!

Rustig aan tijger

Misschien iets té

Nieuw wapen in CALL (snap je ‘m) of duty

Bomdiggity

Waterproof

EXpect the unexpected

Sneu

Hoewel wij wel kunnen lachen om deze grappen, kunnen we ons voorstellen dat er bij Samsung alleen maar wordt gebaald. Zeker nu de iPhone 7 uitkomt en waarschijnlijk een voorsprong gaat pakken op de verkoop. De Samsung Galaxy Note 7 had het paradepaardje van Samsung moeten worden. Je zou dan toch verwachten dat ze het apparaat eindeloos hebben getest. Als je wilt weten hoe het überhaupt mogelijk is dat je accu ontploft check dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fire in the hole met de Samsung Galaxy Note 7: het internet deelt keiharde burns uit
Sluiten