Mark Hofman
Mark Hofman Tech 21 dec 2018

Batterij Galaxy S10 laadt snelste op uit volledige serie

De Samsung Galaxy S10 wordt niet alleen voorzien van een nieuw design, maar gaat ook gewapend worden met nieuwe toffe features. Denk hierbij aan Artistic Live Focus en de zogeheten “Hole Punch” notch. Maar een nieuw gerucht, van een zeer betrouwbare bron, weet een detail naar buiten te brengen die je zonder twijfel gaat waarderen. De Galaxy S10 heeft namelijk de mogelijkheid om, met een 15W oplader, het snelste op te laden uit de gehele geschiedenis van de Galaxy serie. 

Galaxy S10 snel opgeladen

We hebben al veel gehoord over de Samsung Galaxy S10 van 2019 en het lijkt erop dat de stroom aan leaks en geruchten niet snel zal stoppen. Eerder vandaag werd bekend dat het toestel al in productie is gegaan en in die productie wordt deze dan ook voorzien van een batterij met aardige mogelijkheden. Volgens betrouwbare bron Ice Universe wordt er een 15W fast charger geleverd bij de Samsung Galaxy S10 en is het mogelijk om het toestel ontzettend snel op te laden. Sneller dan welke Galaxy S smartphone dan ook.

In een vrij mysterieuze tweet liet Ice Universe weten dat de 15w charging van Samsung geschiedenis gaat worden. Klinkt misschien als een rare zin en dat is het eigenlijk ook. Maar we maken eruit op dat de snelheid waarmee de Galaxy S10 opgeladen gaat worden geschiedenis gaat schrijven. Op de vraag of de serie voorzien gaat worden van Fast Charging, gaf Ice Universe een simpele ‘Ja’ als antwoord.

Naast een snelle oplaadbare batterij is de Samsung Galaxy S10 ook voorzien van een nieuw design. De Lite en S10 zijn beide voorzien van een Infinity-O display met een enkele camera, de Plus is voorzien van een dual-camerasysteem aan de voorkant. Waar de Lite voorzien gaat worden van een dual-camerasysteem aan de achterkant, is dat bij de S10 en S10 Plus een triple-camerasysteem. Ook onder de motorkap gaat de serie een aardige upgrade krijgen. Ben je benieuwd wat dat allemaal inhoudt? Check dan ons overzicht!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Batterij Galaxy S10 laadt snelste op uit volledige serie
Sluiten