Mark Hofman
Mark Hofman Tech 15 feb 2019

Duurste Samsung Galaxy S10 Plus uitvoering lekt uit

De duurste Samsung Galaxy S10 Plus wordt zonder twijfel de meest indrukwekkende smartphone van de gehele serie. Dat het toestel met 12GB aan RAM en 1TB aan opslag komt wisten we al, maar een nieuwe leak toont het design van het toestel ook in volle glorie. Waar we het eerder al met een keramische zwarte achterkant konden doen, is het nu genieten geblazen voor de witte variant. Maak kennis met de meest luxe Samsung Galaxy S10 Plus!

Duurste Galaxy S10 Plus lekt uit

Op 20 februari onthult Samsung, tijdens Unpacked 2019, drie verschillende varianten van de Galaxy S10. De meest dure variant van het stel, de Plus, komt volgens geruchten met een indrukwekkend werkgeheugen van 12GB en beschikt over een opslagcapaciteit van 1TB. Het is de eerste smartphone ter wereld die deze specificatie combo krijgt en dat mag dan ook zeker wat kosten. Dit is zonder twijfel de duurste variant van de S10 en dat heeft niet alleen met de specs te maken. Het krijgt ook nog eens een bijzonder jasje.

Eerder deze maand zagen we al foto’s verschijnen van een keramisch zwarte Galaxy S10 Plus. Het is een uniek materiaal wat niet vaak op smartphones te vinden is. Maar waar we eerder alleen lucht kregen van deze variant, bleek er ook een keramisch witte Plus in het verschiet te liggen. Een toestel waar we, door Twitter-gebruiker Ishan Agarwal, een goede blik op kunnen werpen. De eerste foto’s van deze S10 Plus lekken uit.

Samsung gaat voor keramisch wit

Zoals je hierboven kunt zien is de Luxury Ceramic White variant van de Galaxy S10 Plus, bijna hetzelfde als de Galaxy S10 Prism White variant. Echter is het grote verschil wel dat die laatste voorzien is van een glimmende uitstraling. Je zou bijna nog kunnen zeggen dat dit toestel er, op de foto’s, zelfs nog iets meer premium uitziet. En dan te bedenken dat de keramische witte Galaxy S10 Plus je, naar schatting, zo’n €1800 kan kosten.

Ishan Agarwal, een leaker die best accurate Galaxy S10 details naar buiten heeft gebracht, zegt dat het keramische model voorzien is van een subtiele bruine kleur. Of hij de toestellen daadwerkelijk in het echt heeft gezien of alleen de persbeelden, is niet bekend.

Galaxy S10 Plus MKBHD prototype

Benieuwd wat we allemaal weten over de Galaxy S10 Plus van Samsung, check dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duurste Samsung Galaxy S10 Plus uitvoering lekt uit
Sluiten