Mark Hofman
Mark Hofman Tech 6 feb 2019

De Samsung Galaxy S10 mogelijk eerder te koop dan verwacht!

Samsung onthult op 20 februari 2019, tijdens Unpacked, dan eindelijk de nieuwe Galaxy S10 serie. De drie toestellen, waaruit de line-up bestaat, zullen naast de Galaxy F te zien zijn in San Francisco. Dat is een paar dagen voor het Mobile World Congress losbarst in Barcelona. Maar waar de onthullingsdatum al eventjes bekend is, komt ook de pre-order datum naar buiten. De Galaxy S10 is waarschijnlijk eerder te koop dan we voorheen hadden verwacht. 

Galaxy S10 eerder te koop dan verwacht

Samsung heeft er voor gekozen om de Galaxy S10 toestellen eerder aan te kondigen, en te onthullen, dan verwacht. De eerste gedachtes gingen uit naar het Mobile World Congress, wat op 24 februari plaatsvindt in Barcelona. Echter kiest de producent ervoor om de smartphones op 20 februari, tijdens het Unpacked evenement, al te tonen. Maar waar die datum al enige tijd bekend is, stonden er nog grote vraagtekens bij de datum waarop de line-up te koop zou zijn. Daar komt, als we een foto op Twitter mogen geloven, nu een einde aan.

Een Indiase gebruiker op Twitter, met de naam Reza Naufal, is tegen een poster van Unpacked 2019 aangelopen. Op de poster is niet alleen de datum van het Samsung event te vinden, maar ook van de datum waarop de toestellen te pre-orderen zouden zijn. Gezien het feit dat het event op 20 februari in San Francisco gehouden wordt, staat de datum in India vanwege tijdverschil op 21 februari. De pre-order is gelinkt aan de datum 22 februari. Dat zou dus kunnen betekenen dat we in Europa op 21 februari de S10 serie al kunnen kopen in de voorverkoop. Al is dat wel volledig gebaseerd op de poster die in onderstaande tweet te zien is.

Wie overigens twijfelt over de echtheid van bovenstaande foto, hoeft simpelweg alleen de Indiase website van Unpacked te openen in de browser. Daar is een countdown te zien tot 21 februari 2019, wat betekent dat de pre-order datum van de Galaxy S10 zomaar zou kunnen kloppen. Benieuwd wat het toestel kost? Check dan de Nederlandse prijzen van de Galaxy S10!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Samsung Galaxy S10 mogelijk eerder te koop dan verwacht!
Sluiten