Mark Hofman
Mark Hofman Tech 10 jan 2019

Galaxy S10 en Galaxy F mogelijk voorzien van gigantische batterij

Zowel de Galaxy F als de Galaxy S10 serie hebben in de afgelopen maanden veel los weten te maken. Samsung komt in februari met de grote onthulling van die tweede, maar nieuwe informatie geldt voor beide toestellen. Want wanneer we de lancering van deze toestellen te zien krijgen, zal dat gepaard gaan met een indrukwekkende batterij. Althans, voor twee varianten dan. 

Gigantische batterijen voor Galaxy S10 en Galaxy F

Februari ligt in het verschiet en dat betekent dat de Galaxy S10 serie dichterbij is dan ooit te voren. In deze maand onthuld Samsung de S10 line-up waar we de afgelopen maanden al veel over gehoord hebben. Maar ook later dit jaar gaat het, wat betreft Samsung, interessant worden. De producent komt een Galaxy S10 5G variant en een eigen opvouwbare telefoon. En die twee gaan schijnbaar ook gepaard met een aardige batterij.

Galaxy S10 Infinity O design

De accugrootte van de Galaxy S10, S10 Plus en S10 E (Lite) zijn inmiddels al uitgelekt. We krijgen te maken met een 3500mAh, 4000mAh en 3100mAh batterij. Echter staan er rond de Galaxy F en de 5G variant van de Galaxy S10 op dat gebied nog wat vraagtekens.  Echter schijnt GalaxyClub wat licht op de zaak en komt met mogelijke accugroottes van deze twee premium toestellen.

Het 5G model van de Galaxy S10, beter bekend als de Beyond X, zal voorzien worden van een gigantische 5000mAh batterij. Maar waar dit al vrij indrukwekkend is, komt de nieuwe Galaxy Flex/Fold met een nog grotere unit. Dit toestel is, volgens de website, voorzien van een immense 6200mAh batterij. Mocht dat daadwerkelijk aan de orde zijn, dan kunnen we straks zo’n drie dagen met een accu doen. Dat betekend dat je met twee volledige charges per week, bijna rond kan komen.

Samsung Galaxy F Infinity Flex

Samsung houdt in februari een eigen Unpacked event, waarbij de Galaxy toestellen zonder twijfel te zien zullen zijn. Of de opvouwbare Galaxy F ook van de partij is, is overigens nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Galaxy S10 en Galaxy F mogelijk voorzien van gigantische batterij
Sluiten