Tech 7 dec 2018 Mark Hofman

Samsung Galaxy S10 design onthuld door gelekte foto’s?

In de afgelopen maanden hebben we een hoop informatie vergaard over de aankomende Samsung Galaxy S10. Veel geruchten hebben het toestel vorm weten te geven en we zijn bijzonder benieuwd hoe het uiteindelijke toestel eruit komt te zien. Maar waar we het eerder moesten doen met conceptdesigns en gelekte screen protectors, zijn er nu een aantal foto’s van het toestel gelekt. Is het design van de Samsung Galaxy S10 onthuld?

Gelekte Galaxy S10 foto’s

In de loop der maanden krijgen we een steeds specifieker beeld van de Samsung Galaxy S10. Waar het een paar maanden geleden begon met gelekte informatie en een simpel conceptdesign, voelt het alsof we steeds dichter bij het uiteindelijke product komen. Zo hebben we begin deze week nog een aantal renders gezien van het betrouwbare @OnLeaks en hebben we nu met daadwerkelijke foto’s te dealen. En die foto’s geven niet alleen wat weg over het design van het toestel, maar ook van het camerasysteem.

Uiteraard zijn het gelekte foto’s en kunnen we de betrouwbaarheid ervan niet vaststellen, maar dit lijken de eerste echte foto’s van de Galaxy S10 te zijn. Mochten ze daadwerkelijk echt zijn, dan hebben we zonder twijfel niet te maken met het basismodel. Het lijkt er sterk op dat dit, vrij grote, toestel de Samsung Galaxy S10 Plus is. Dit is voornamelijk te concluderen uit het feit dat dit toestel beschikt over drie lenzen op de achterkant, terwijl we verwachten dat het basismodel er twee heeft.

Eerste foto's Samsung Galaxy S10 onthuld

De foto’s zijn afkomstig van twee verschillende bronnen, dit weet SlashGear te melden. Iets wat overigens goed te zien is, doordat de foto’s verschillen van elkaar. Bij beide foto’s is alleen de achterkant van het toestel te zien, waardoor het camerasysteem goed in beeld is. Op de ene foto lijkt de middelste lens een stuk groter te zijn, dan bij de ander. Daarnaast lijkt ook de linkerlens groter te zijn dan op de andere foto. Een van de twee kan dus zomaar een Chinees namaaktoestel zijn.

Samsung in 2019

Het daadwerkelijke design van de Samsung Galaxy S10 zal in februari 2019, naar alle waarschijnlijkheid, onthuld worden. Mocht dat het geval zijn, dan kunnen we het toestel in maart 2019 op de markt verwachten. Een goed begin voor de producent, die met 2019 een mooi jaar te wachten staat. Zo gaat Samsung haar opvouwbare toestel, Galaxy F, op onthullen en misschien wel op de markt brengen. Daarnaast komt de producent ook met haar eerste 5G toestel.

Eerste foto's Samsung Galaxy S10 onthuld

Dat laatste gaan we overigens vaker terugzien volgend jaar. Qualcomm heeft deze week aangekondigd dat elke Android producent aan het eind van 2019 voorzien is van een vlaggenschip met 5G ondersteuning.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10 design onthuld door gelekte foto’s?
Sluiten