Mark Hofman
Mark Hofman Tech 1 feb 2019

Galaxy S10 case onthult het lot van de headphone jack

Eerder vanmorgen kwamen we achter de officiële persbeelden van de Samsung Galaxy S10 en S10 Plus. We weten dus echt hoe de toestellen eruit komen te zien, maar een case voor het vlaggenschip laat nog meer los. We weten nu eindelijk wat het lot van de 3.5mm headphone jack gaat worden. 

Galaxy S10 case: lot van de headphone jack

Met Samsungs Unpacked event voor de deur, kunnen we eindelijk alle informatie eindelijk een plekje geven. In de afgelopen maanden zijn we bijna doodgegooid met berichten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Van geruchten tot leaks en van renders tot uitgelekte foto’s: alles kwam naar buiten. Maar met de officiële onthulling kunnen we eindelijk knopen doorhakken en bepalen wat nu echt in het toestel zit en wat niet. Zo zagen we vanmorgen de eerste officiële beelden van zowel de Galaxy S10 als de Galaxy S10 Plus. Maar daar houdt het, gelukkig, niet mee op.
De website PhoneArena is door een fabrikant, onder de schuilnaam Nimbus9, voorzien van nieuwe foto’s. Op deze foto’s zijn Phantom 2 cases voor de Galaxy S10 serie te zien. Nu weten we uiteraard al hoe het toestel eruit komt te zien, maar op het gebied van de headphone jack tasten we in het duister. De case zorgt voor flink wat informatie wat dat betreft, aangezien er een headphone jack aansluiting in is verwerkt. Eerder kwam het nieuws naar buiten, volgens gelekte patenten en geruchten, dat de headphone jack ook in de Galaxy S10 serie zou gaan verdwijnen. Mochten deze cases daadwerkelijk voor de line-up zijn, dan is dat dus niet het geval.
Galaxy S10 headphone jack
Wie beter op de foto’s kijkt zal ook de display afmetingen van de toestellen zien. Dit wisten we uiteraard al door geruchten, maar deze lijken door de cases bevestigd. De Galaxy S10 is voorzien van een 6.1-inch scherm, de goedkopere variant van een 5.8-inch scherm en de Galaxy S10 Plus van een 6.4-inch scherm.
Of de informatie daadwerkelijk klopt zullen we tijdens het Unpacked event te zien krijgen. Samsung onthult op 20 februari haar vlaggenschip line-up, welke naar verwachting vanaf 8 maart 2019 te koop zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Galaxy S10 case onthult het lot van de headphone jack
Sluiten