Jelle van Es
Jelle van Es Tech 4 mrt 2019

De ultrasonic fingerprint van de Galaxy S10 kan tegen krassen, niet tegen barsten

Wanneer de Samsung Galaxy S10 straks op de markt komt, dan haal je een smartphone in huis met een hoop toffe functies. Zo kun je hem draadloos opladen met een andere Samsung Galaxy S10, maar kun je hem ook gebruiken om op die manier de Earbuds op te laden. Toch lijkt de nieuwe ultrasonic fingerprint het meest interessant te zijn. Daarmee word je telefoon perfect bescherm, terwijl je geen extra knop nodig hebt, maar hem gewoon op het scherm kan leggen. Maar met zo’n techniek is het natuurlijk maar de vraag hoe lang het goed gaat. Gelukkig hebben de mensen van JerryRigEverything hun versie van de Galaxy S10 even flink gesloopt om te kijken hoe alles zou werken.

De Galaxy S10 volledig gesloopt

Eerlijk is eerlijk, het is een beetje pijnlijk om de video te bekijken. Want een compleet nieuwe Galaxy S10 wordt behoorlijk hard onder de handen genomen. Met verschillende mesjes gaat men er langs om te zien wat voor effecten dat heeft. Vanaf minuut 4:40 gaat men aan de slag met de fingerprint om te ziek wat men daarmee kan doen. Bekijk de video hieronder.

Zoals je kunt zien doet hij het nog steeds wanneer men met een mesje er flink op los gaat. Wat dat betreft hoef je dus niet bang te zijn voor een paar krasjes. De ultrasonic fingerprint stopt echter met werken op het moment dat de telefoon flink gebogen wordt. De kracht die daarbij er op wordt gezet is wel erg hoog, dus de kans dat dit in jouw dagelijkse leven gebeurt is relatief klein.

Met deze video wordt zodoende aangetoond dat de telefoon redelijk goed meegaat en je dus echt je best moet doen als je hem wilt slopen. Wil je meer lezen over de Galaxy S10? Bekijk dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes en de handson.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De ultrasonic fingerprint van de Galaxy S10 kan tegen krassen, niet tegen barsten
Sluiten