Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 3 dec 2018

Galaxy S10: nieuwe renders tonen mogelijk (all-screen) design

De afgelopen maanden is het belachelijk veel over de aankomende Galaxy S10 gegaan. We zagen een nieuw conceptdesign, kregen nieuwe gelekte informatie, veranderde het conceptdesign, kregen weer nieuwe informatie en het conceptdesign veranderde wederom. We zijn druk bezig met het toestel dat Samsung begin volgend jaar waarschijnlijk gaat aankondigen. Door uitgelekte screen protectors lijkt het zeker te zijn dat het Infinity-O scherm in de Galaxy S10 zit, dus is het hoog tijd voor een nieuw conceptdesign. 

Nieuwe renders Galaxy S10

Het gaat de laatste tijd veel over het nieuwe Infinity-O scherm van Samsung. Dat komt met name doordat het inmiddels (bijna) zeker is dat het type scherm in de nieuwe Galaxy S10 zal verschijnen. Echter veranderd het design van het toestel drastisch wanneer dit daadwerkelijk het geval is. In de afgelopen maanden hebben we een aantal conceptdesigns gezien die, door de nieuwe informatie, niet meer kloppen. Hoog tijd dat we het toestel een beetje bijschaven en kijken hoe het toestel er, met alle nieuwe informatie, mogelijk uit komt te zien.

YouTuber Dave Lee heeft een aantal prachtige designs vrijgegeven voor de nieuwe Galaxy S10. Deze renders zijn, in tegenstelling tot de vorige de we behandelden, voorzien van het Infinity-O scherm. En eerlijk is eerlijk: het ziet er verdomd lekker uit.

Galaxy S10 Infinity O design

Het doel van het Infinity-O scherm is om de display van een toestel groter te maken, zonder dat daar een notch bij komt kijken. Hierdoor worden de bezels kleiner waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van het gehele oppervlak. In combinatie met de gebogen randen is een “all-screen” design zo goed als bereikt.

Begin 2019

Door uitgelekte screen protectors en eerder informatie is de komst van het Infinity-O display zo goed als bevestigd. Echter is het nog niet 100% zeker, net als het uiterlijk van het toestel trouwens. Hoe de Galaxy S10 er daadwerkelijk uit komt te zien, gaan we waarschijnlijk in februari 2019 ontdekken. De verwachting is dat Samsung in deze maand het toestel gaat onthullen, waardoor hij in maart 2019 te koop gaat zijn. Of dat ook daadwerkelijk zo is, zal de tijd ons leren.

Check hieronder de video van Dave Lee, om een goed beeld te krijgen van het nieuwe toestel.

 

Reageer op artikel:
Galaxy S10: nieuwe renders tonen mogelijk (all-screen) design
Sluiten