Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 5 nov 2018

Android Pie beta verklapt design Samsung Galaxy S10

Afgelopen maanden heeft gerucht na gerucht ons enthousiast weten te maken voor de Samsung Galaxy S10. Van design concepten tot gelekte screen protectors en van kleurenopties tot details over de processor: noem het en er is zonder twijfel een gerucht over te vertellen. Maar dat uitgerekend de Galaxy Note 9 ons het design van de S10 definitief zou verklappen, daar staan we simpelweg van te kijken. 

Android Pie Beta verklapt Galaxy S10 design

De beta van Android Pie heeft, naar alle waarschijnlijkheid, het design van de Samsung Galaxy S10 gelekt. In de beta, die draait op de Note 9, is een all-screen design te zien van een toestel wat we nog niet kennen. Een ontdekking die gedaan is door Ice Universe, die op dit gebied vaker op het juiste pad zit.

De afbeeldingen maakt ons erg blij, want dat we te maken hebben met het design van de Galaxy S10 is bijzonder groot. Er zijn op dit moment geen toestellen die nog geheimen voor ons kent, behalve de nieuwe S10 serie van aankomend jaar. Verder zie het scherm er niet uit als iets wat we al kennen. Een plus een is twee en Samsung heeft zojuist haar eigen ruiten ingegooid. En daardoor komen er wel een paar twijfels kijken. Zou Samsung oprecht zo dom zijn om hun eigen, geheime, design bekend te maken door een beta op de Note 9?

Geen iris sensor, wel ultrasonische scanner

Met het mogelijke design zijn we toch al een heel eind. Vorige week wisten geruchten ons te melden dat een iris sensor ontbreekt bij het toestel. Wel zou hij gewapend zijn met een ultrasonische vingerafdrukscanner en dat is een unicum. Mocht dit gerucht kloppen, dan is Samsung daadwerkelijk de eerste producent ter wereld die gebruik maakt van deze technologie. Een technologie waardoor 30% van het scherm gebruikt wordt om de vingerafdruk te scannen. Een feature die we nergens anders zagen.

Wanneer we kennis maken met de Galaxy S10 weten we nog niet, maar een goed beeld van het toestel hebben we wel. Zo is ziet het meest recente conceptdesign er bijvoorbeeld uit!

Reageer op artikel:
Android Pie beta verklapt design Samsung Galaxy S10
Sluiten