Mark Hofman
Mark Hofman Tech 1 feb 2019

Maak kennis met de Samsung Galaxy S10: dit zijn de officiële beelden

In de afgelopen maanden hebben we alle geruchten en leaks rondom de Galaxy S10 (Plus) nauwlettend in de gaten gehouden. We hebben foto’s en renders voorbij zien komen, welke ons een goed idee gaf over het uiterlijk van het toestel. Vandaag lekken de officiële persbeelden uit van Samsung en weten we het zeker: zo gaat de Galaxy S10 (Plus) eruit zien!

Persbeelden Galaxy S10 (Plus) lekken uit

Door verschillende gelekte foto’s en gemaakte renders hadden we, tot vanmorgen, een aardig idee over het uiterlijk van de Galaxy S10. De line-up wordt officieel op 20 februari onthuld, maar de persbeelden van het toestel liggen nu al op straat. Sterker nog: waar 91mobiles vannacht de eerste beelden van de Galaxy S10 Plus bemachtigde, komt WinFuture met een flinke aanvulling. De officiële persbeelden tonen ons niet alleen de Galaxy S10 en S10 Plus, maar ook nog eens alle beschikbare kleuren voor Europa.

Samsung Galaxy S10 officiële beelden

De Duitse website heeft extra, officiële, beelden van de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus weten te bemachtigen. Eerder wist 91mobiles al achter persbeelden van de grootste variant te komen, maar daar wordt nu een aanvulling op gedaan. Met oog op het feit dat Roland Quindt het artikel voor WinFuture geschreven heeft, kunnen we er vanuit gaan dat we met de echte persbeelden te maken hebben. Op de foto’s zien we een vrij aanwezig triple-camerasysteem zitten, welke bij de Plus groter lijkt te zijn. Daarnaast zijn de dunnere schermranden en het Infinity-O display tot in detail te bekijken.

De Galaxy S10 (Plus) wordt voorzien van verschillende kleurenopties in Europa. Zo maken we kennis met Prism White, Emerald Green, Black en blauwe variant zonder naam. Die laatste zal, naar verwachting, pas later beschikbaar zijn. Wie overigens denkt dat Emerald Green hetzelfde is als de populaire kleuroptie van de Galaxy S6 heeft het helaas mis. De producent heeft voor een meer aqua-achtige variant gekozen, zoals je die bijvoorbeeld ook bij de Mate 20 Pro ziet.

Samsung Galaxy S10 officiële beelden

Indrukwekkend triple-camerasysteem

Wie de achterkant goed bekijkt zal zien dat er daadwerkelijk is gekozen voor een triple-camerasysteem voor beide toestellen. Eentje die in dezelfde stijl komt als de populaire Galaxy Note 9. Het enige verschil met dit systeem is dus een derde camera. Volgens de geruchten is de standaard sensor hetzelfde als in de Galaxy 9 serie, wat zou betekenen dat hij voorzien is van 12-megapixel. De tweede sensor zou zomaar eens over 13-megapixel kunnen beschikken en gaat gepaard met een telephoto lens. Dat zou eventueel kunnen betekenen dat deze gepaard gaat met 2x optische zoom, al is 3x optische zoom ook alles behalve uitgesloten.
Samsung Galaxy S10 officiële beelden

Infinity-O displays

Aan de voorkant van beide toestellen is het Infinity-O display ontzettend goed te zien. We hebben de laatste tijd al veel gehoord over de feature en ook daadwerkelijk de werking gezien in Samsung toestellen als de A8s. In de Galaxy S10 is de selfiecamera voorzien van slechts een camera, waardoor er slechts een klein gaatje te zien is. In de Galaxy S10 Plus zien we een dual-selfiecamera, wat betekent dat de inkeping iets groter is. Zoals eerder vermeld zijn de schermranden bijzonder dun, waardoor het scherm volledig tot zijn recht komt.
Samsung Galaxy S10 officiële beelden
We hebben dus een geweldig beeld van hoe de nieuwe Galaxy S10-serie eruit komt te zien, maar op 20 februari worden de toestellen pas echt onthult. Samsung organiseert het Unpacked event en maakt alle specificaties op dat moment bekend. De verwachting is dat de vlaggenschepen op 8 maart verkrijgbaar zullen zijn. Of dat zo is, zien we tijdens Unpacked. Ook komt Samsung met nieuwe informatie over de opvouwbare Galaxy F.
Reageer op artikel:
Maak kennis met de Samsung Galaxy S10: dit zijn de officiële beelden
Sluiten