Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 5 feb 2019

Samsung Galaxy S10: zo ziet de Pearl White variant eruit

De onthulling van de Galaxy S10 is dichtbij. Over exact vijftien dagen gaat Samsung dan eindelijk zijn nieuwe vlaggenschip onthullen en weten we exact wat het te bieden heeft. Maar een nieuwe uitgelekte foto laat nu al een van de kleurenvarianten, Pearl White, in volle glorie zien. We worden er, eerlijke gezegd, lichtelijk enthousiast van. 

Galaxy S10 Pearl White onthult in uitgelekte foto

Afgelopen week zagen we de officiële persbeelden van de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus uitlekken. Dat betekende niet alleen dat we een goede blik kon werpen op het design van de toestellen, maar ook op alle kleurenopties die ermee gepaard gaan. Zo kregen we lucht van de kleuren Emerald Green, Prism Black, Pearl White en een aqua-achtige blauwe kleurenoptie. Deze optie zal beperkt beschikbaar zijn en niet direct tijdens de lancering uitkomen. Maar waar we met de persbeelden te maken hadden met digitale renders, komt een van de Galaxy S10 varianten in een real-life foto voor.

Op Twitter deelt Evan Blass een nieuwe foto van, wat lijkt, een Prism White Galaxy S10. Aangezien hij deze koppelt aan een foto van 3 januari, kunnen we ervan uitgaan dat het ook daadwerkelijk om de S10 gaat. Op de nieuwe foto is de achterkant van het toestel, inclusief triple-camerasysteem, te zien in de kleur Prism White. Omdat het Evan Blass is die de beelden deelt, en hij een extreem hoge reputatie heeft op het gebied van betrouwbaarheid, geloven we direct dat deze ook accuraat zijn.

We zien uiteraard niet heel erg veel op bovenstaande foto’s. We hebben te maken met een triple-camerasysteem, welke voorzien is van een LED flits en een hartslagsensor ernaast. Daarnaast zien we, uiteraard, geen vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel zitten. Dit betekent dat deze daadwerkelijk onder het scherm zit, wat eerdere berichten al wisten te melden.

De kleur Pearl White komt heerlijk uit de verf en de vraag is hoe het met de andere kleuren zit. Dat zien we op 20 februari tijdens het Unpacked Event van Samsung. Daar wordt niet alleen de Galaxy S10 serie onthult, maar zien we ook meer van de opvouwbare Galaxy F.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy S10: zo ziet de Pearl White variant eruit
Sluiten