Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 21 januari 2019

Duurste Galaxy S10 Plus variant voorzien van bijzondere achterkant

Op 20 februari onthult Samsung dan eindelijk zijn gloednieuwe Galaxy S10 line-up. De producent toont tijdens het Unpacked event maar liefst drie verschillende varianten van de serie. Zo zien we de Galaxy S10E (S10 Lite), S10 en S10 Plus. Uiteraard zullen de toestellen voorzien zijn van verschillende varianten en dus ook verschillende prijzen. Maar waar dit normaal gesproken weinig veranderd aan het uiterlijk van het toestel, is dat bij de duurste Galaxy S10 Plus niet het geval. Deze variant wordt voorzien van een unieke achterkant. 

Galaxy S10 Plus krijgt unieke achterkant

Waar we eerder vandaag de prijs van de Galaxy F te horen kregen, welke overigens vrij schrikbarend was, zien we ook nieuwe ontwikkelingen omtrent de Galaxy S10. De serie krijgt van Samsung vier verschillende modellen, waarvan we er drie tijdens Unpacked 2019 te zien krijgen. Uiteraard zal elk model ook voorzien zijn van verschillende varianten. Denk hierbij aan verschillende hoeveelheden RAM en opslagcapaciteiten. Maar waar dit vaak voor het uiterlijk weinig betekent, is dat in het geval van de duurste Galaxy S10 niet het geval.

Samsung Galaxy S10 gelekt in het wild

In de afgelopen jaren hebben fabrikanten geëxperimenteerd met verschillende materialen voor smartphones. Van plastic tot aan aluminium en van glas tot aan keramiek: ze kwamen allemaal voorbij. Maar waar die laatste in weinig toestellen te vinden is, zal deze wel de achterkant van de Galaxy S10 Plus opvullen. Terwijl dit eerder al de geruchten waren in november, krijgen we wederom hetzelfde te horen. Echter is de informatie dit keer afkomstig van Ice Universe, wat ervoor zorgt dat we het gerucht serieus nemen. De man heeft in de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare bron te zijn en heeft het vaker goed dan fout.

Volgens de bron is de duurste variant van de Galaxy S10 Plus voorzien van 12GB aan RAM en 1TB aan opslagcapaciteit. Daarnaast is de achterkant dus ook voorzien van keramiek. Op dit moment is nog niet duidelijk of het materiaal ook voor andere, dure, varianten uit de serie is gebruikt. Zo hebben we natuurlijk ook nog een beest van een smartphone in de vorm van de Galaxy S10 X. Of deze ook voorzien is van het materiaal is nu nog niet duidelijk.

Uiteraard wordt op 20 februari, tijdens Unpacked 2019, bekend of het materiaal voor meerdere toestellen gebruikt gaat worden.

Reageer op artikel:
Duurste Galaxy S10 Plus variant voorzien van bijzondere achterkant
Sluiten