Mark Hofman
Mark Hofman Tech 18 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Duurste Galaxy S10 Plus: dit kost de keramische variant

Over twee dagen onthult Samsung de gloednieuwe Galaxy S1o line-up. Maar wie denkt dat het daarom met de geruchten gedaan is, heeft het mis. De volledig prijs van de duurste, en meest indrukwekkende, Galaxy S10 Plus variant lekt uit. Dit is wat hij gaat kosten. 

Prijskaartje keramische Galaxy S10 Plus

We zijn slechts twee dagen verwijderd van de Galaxy S10 onthulling en een groot stuk informatie lekt uit. Althans, daar lijkt het op. Zoals we allemaal weten komt Samsung met drie verschillende varianten van de S10, waaronder de Plus. Die variant wordt voorzien van drie verschillende modellen en de duurste ervan, de keramische variant, lekt nu uit op het internet. Althans, het prijskaartje dan.

Evan Blass, een zeer betrouwbare bron, meldt op Twitter dat hij achter de prijs van de Galaxy S10 Plus is gekomen. De duurste variant van het toestel is, met 12GB RAM en 1TB opslagcapaciteit, ook met gemak de meest indrukwekkende te noemen. En dat zorgt uiteraard ook voor een aardig prijskaartje. Blass is achter de officiële Chinese prijs gekomen van het toestel en heeft het omgerekend naar dollars. Zo weet de bron te melden dat het nieuwe toestel zo’n $1500 gaat kosten. Rekenen we dat letterlijk om naar euro’s, hebben we te maken met een bedrag van €1326.


Uiteraard kosten de meeste premium vlaggenschepen tegen de €1000. Ga je daar overheen, dan neem je als producent een bijzonder grote gok. Apple is de enige die er nog enigszins mee weggekomen is, al vallen de verkoopcijfers aanzienlijk tegen. Android producenten lijken deze grens niet te kunnen overschrijden, maar Samsung zal het tegendeel willen bewijzen. Iets wat met de Galaxy S10 Plus misschien nog wel gaat lukken.

Samsung Galaxy S10e blue

Benieuwd wat we allemaal over het toestel weten? Check dan ons gehele Galaxy S10 overzicht!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duurste Galaxy S10 Plus: dit kost de keramische variant
Sluiten