Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 29 jan 2019

Nieuwe Galaxy S10 Plus foto ziet het daglicht

We hebben nog minder dan een maand te gaan voor Samsung officieel de Galaxy S10 serie lanceert. Ondanks het feit dat de line-up uit drie toestellen bestaat, en de onthulling van de Galaxy F, is het de S10 Plus waar we het meeste naar uitkijken. Eerlijk is eerlijk: het toestel ziet er op papier fantastisch uit. En nu er een haarscherpe foto is uitgelekt, lijkt het toestel het oog ook iets te geven. 

Foto Galaxy S10 Plus ziet daglicht

Op 20 februari organiseert Samsung het Unpacked event, waar de producent de Galaxy S10 serie en de opvouwbare Galaxy F gaat onthullen. Terwijl we uiteraard uitkijken naar alles uit de line-up, moeten we eerlijk bekennen dat ons oog op dit moment valt op de Galaxy S10 Plus. Het toestel is voorzien van indrukwekkende specificaties, de geruchten rondom het design beloven veel goeds en de grootte van de smartphone spreekt ons ontzettend aan. En nu er een nieuwe haarscherpe foto van de smartphone gelekt is, kunnen we dat alleen maar bevestigen.

Chinese website Weibo komt met een foto van de nieuwe Galaxy S10 Plus. Waar Smartphone lanceringen anno 2019 nog weinig weten te vertellen wat we nog niet weten, weet deze foto ons enthousiasme omhoog te helpen. Op de foto zijn de edges van het display perfect te zien en schittert de dual-selfiecamera in volle glorie. Daarnaast zien we het strakke design, welke door de smallere schermranden perfect vormgegeven wordt. We zijn enthousiast over de Galaxy S10 Plus en onderstaande foto laat zien dat ons enthousiasme, tot nu toe, geheel terecht is.

Galaxy S10 Plus

Indrukwekkende specificaties

Als we alle geruchten mogen geloven gaat de Galaxy S10 Plus een beest van een smartphone worden. Zo gaat hij gewapend worden met een 6.4-inch display met dunne schermranden en een iets dikkere onderkant. De dual-selfiecamera bevinden zich in een uitsnede van het scherm, wat voor een uniek display design zorgt. Onder dat indrukwekkende display zit de vingerafdrukscanner die net iets anders werkt dan de variant die zich in de OnePlus 6T bevindt. Onder de motorkap vinden we een maximale opslagcapaciteit van 1TB en hebben we een maximaal werkgeheugen van 12GB aan RAM. Iets wat volledig ondersteund wordt door een Snapdragon 855 of Exynos 9820 chipset.

Samsung gaat de Galaxy S10 Plus, samen met de overige twee varianten en de Galaxy F, op 20 februari onthullen tijdens Unpacked 2019.

Reageer op artikel:
Nieuwe Galaxy S10 Plus foto ziet het daglicht
Sluiten