Mark Hofman
Mark Hofman Tech 7 feb 2019

Gaat de Keramische Galaxy S10 Plus er zo uitzien?

Het hoogtepunt van Galaxy S10 geruchten is inmiddels wel bereikt, maar dat wil niet zeggen dat het stil blijft. Zo leerden we kort geleden dat de duurste variant van de Galaxy S10 Plus voorzien zou zijn van een keramische achterkant. Toen ging het slechts om een gerucht, maar vandaag krijgen we toch echt te maken met een afbeelding van de variant. Gaat het toestel er zo uitzien?

Keramische Galaxy S10 Plus duikt op

Ondanks het feit dat de geruchten rondom de Galaxy S10 serie iets afnemen in intensiteit, blijven we nieuwe informatie krijgen over de vlaggenschip serie van Samsung. Waar gister nieuwe informatie naar buiten kwam over de Galaxy S10 E, de releasedatum van de serie uitlekte en deze ondersteuning aan het licht kwam, gaan we vandaag lekker door. Waar we eerder te horen kregen dat de duurste variant van de Galaxy S10 Plus mogelijk voorzien zou worden van een keramische achterkant, duikt het toestel nu daadwerkelijk op.

Roland Quandt, een zeer betrouwbare bron, toont op Twitter voor het eerste een beeld van de Galaxy S10 Plus in een keramische jasje. De redacteur van WinFuture heeft een dusdanige reputatie opgebouwd, dat wanneer hij iets zegt het waarschijnlijk ook echt waar is. Daarom kunnen we ook met een gerust hart zeggen dat onderstaande Galaxy S10 foto echt is.

Op die foto zien we de keramische zwarte variant van de Galaxy S10 Plus, welke bijzonder strak afgewerkt is naar ons idee. De variant wordt vergeleken met de Prism Black kleur van de Galaxy S10 Plus. Op die manier is te zien dat de keramische variant een iets meer metalige/bruine kleur heeft dan de “normale” zwarte variant. Het is misschien geen baanbrekend nieuws, maar het is wel tof om wederom een nieuwe variant van de S10 Plus te zien.

Het gerucht gaat dat deze kleurenoptie alleen beschikbaar is voor de duurste variant van de Galaxy S10 Plus. Die variant is voorzien van 1TB opslagcapaciteit en heeft een werkgeheugen van 12GB. Of de optie alleen bij de duurste S10 Plus beschikbaar is, zal de tijd ons leren. Op 20 februari, tijdens Unpacked, zal Samsung de S10 serie onthullen en leren we meer over de vlaggenschepen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaat de Keramische Galaxy S10 Plus er zo uitzien?
Sluiten