Mark Hofman
Mark Hofman Tech 21 feb 2019

Galaxy S10: Nederlandse prijzen, kleuropties en beschikbaarheid

Tijdens Unpacked 2019 onthulde Samsung gisteravond de nieuwe Galaxy S10. De vlaggenschip serie bestaat maar liefst uit drie verschillende toestellen, welke allemaal in andere varianten te koop zullen zijn. In Nederland kunnen we ook aan de slag met de Galaxy S10, S10 Plus en S10e. Maar wat mogen ze kosten, in hoeveel varianten zijn ze beschikbaar en vanaf wanneer kunnen we los met de toestellen? We geven je de verlossende antwoorden! 

De Galaxy S10 in Nederland

Samsung heeft gisteravond dan eindelijk de gloednieuwe Galaxy S10 serie onthuld. De geruchten hebben ons al een heel eind op weg geholpen de laatste maanden, maar de kogel is nu eindelijk door de kerk. Samsung brengt met de Galaxy S10, S10 Plus en S10e drie verschillende modellen van het vlaggenschip uit. Drie modellen die overigens ook weer allemaal voorzien zijn van verschillende varianten. Of het nu gaat om de kleurenopties, het werkgeheugen of de opslagcapaciteit: alles is volledig naar wens te tweaken. Maar hoe zien deze verschillende varianten er nu precies uit?

De Galaxy S10 heeft van Samsung drie verschillende kleurenopties gekregen. Zo is het toestel in Prism White, Prism Black en Prism Green te bestellen. De kleurenopties hebben geen invloed op de prijs, maar de verschillende varianten wel. Zo kost de standaard 8GB/128GB optie je €899 en zal de uitgebreidere 8GB/512GB je €1149 kosten. Alles weten over het toestel? Check dan deze link!

Galaxy S10

De Galaxy S10 Plus is het pareltje van de gehele serie. Deze uitgebreidere versie van de Galaxy S10 komt in vijf verschillende kleurenopties beschikbaar. Naast Prism White, Prism Black en Prism Green, zijn ook Ceramic White en Ceramic Black onderdeel van de line-up. Die laatste twee zijn alleen beschikbaar bij het 12GB/1TB model, welke een prijskaartje van €1599 draagt. Wil je het wat minder groots aanpakken? Dan heb je de mogelijkheid om voor de 8GB/128GB variant van €999 te gaan of met de 8GB/512GB van €1249 de winkel uit te lopen. Alles weten over het toestel? Check dan deze link!

Galaxy S10

De Galaxy S10e is de goedkoopste variant van de serie. Dit toestel is naarst Prism Black, Prism White en Prism Green, ook voorzien van een vrij unieke kleur. Met Canary Yellow weet je zeker dat het toestel op gaat vallen. Echter is de keuze voor specificaties wat de S10e betreft wel erg makkelijk, gezien het feit dat er maar eentje beschikbaar is. Het toestel kost je, in combinatie met 6GB/128GB, zo’n €749. Alles weten over het toestel? Check dan deze link!

Alle drie de toestellen zijn vanaf 21 februari te pre-orderen en zullen vanaf 8 maart 2019 verkrijgbaar zijn. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Galaxy S10: Nederlandse prijzen, kleuropties en beschikbaarheid
Sluiten