Tech 10 dec 2018 Mark Hofman

Prototype Samsung Galaxy S10+ gespot in fabriek

Met nog drie maanden te gaan voor de officiële aankondiging, lijkt de Samsung Galaxy S10 met de dag meer uit te lekken. Vorige week zagen we nieuwe screen protectors, de eerste echte renders en twee gelekte foto’s van het toestel waardoor het design al redelijk prijsgegeven wordt. Maar wie denkt dat we alles inmiddels wel gezien hebben, heeft het mis. Vandaag komen we foto’s uit de fabriek tegen van, wat lijkt, het Samsung Galaxy S10+ prototype. 

Samsung Galaxy S10+ prototype

De Galaxy S10 is zonder enige twijfel het meeste besproken toestel van de afgelopen paar maanden. Zeker de afgelopen twee weken zijn we bijna dagelijks voorzien van nieuwe ontwikkelingen rondom het toestel. Waar we vorige week nog een nieuwe screen protector en uitgelekte foto’s zagen, krijgen vandaag te maken met beelden uit de fabriek. Er gaat een foto op het internet rond dat een nieuw Samsung toestel toont. Door de vorm en grootte van het toestel lijkt het erop dat we te maken hebben met de gloednieuwe Samsung Galaxy S10+.

Samsung Galaxy S10+ prototype

Net als bij Samsung‘s 5G prototype is het vooral de opvallende notch die de aandacht weet te trekken. Net als bij dat toestel, hebben we ook hier te maken met een aparte inkeping aan de rechterkant van het scherm. Maar waar hij bij het prototype van vorige week voorzien was van een camera, is hij nu voorzien van twee camera’s. En waar de bezels aan de onderkant en bovenkant aanzienlijk kleiner zijn, lijken de bezels aan de zijkant nog niet helemaal te kloppen. We verwachten namelijk dat Samsung ook bij de nieuwe Galaxy S-serie gebruik gaat maken van haar curved edge paneel.

Definitief in 2019

In de afgelopen dagen hebben we drie verschillende foto’s gezien van de Galaxy S10+. Hoe het toestel er definitief uit komt te zien weten we waarschijnlijk in februari 2019. Naar verluid heeft het toestel een 6.4-inch AMOLED display en is hij gewapend met een triple camerasysteem. Onder de motorkop vinden we in Europa een Exynos 9820 chipset en in Amerika de Snapdragon 855 chipset. Daarnaast zal hij ondersteund gaan worden door 6GB aan RAM en aan, minimaal, 128GB aan opslagcapaciteit.

Samsung Galaxy S10 Render mockup

Kans is groot dat de Samsung Galaxy S10+ vanaf maart 2019 in de winkels ligt.

PhoneArena

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Prototype Samsung Galaxy S10+ gespot in fabriek
Sluiten