Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 3 dec 2018

Galaxy S10: mogelijke eerste echte renders naar buiten

De Samsung Galaxy S10 weet onze dagen te vullen met speculaties en verwachtingen, maar officieel woord over het toestel is nog niet naar buiten gebracht. Echter weet alle gelekte informatie ervoor te zorgen dat we inmiddels een aardig beeld hebben van het toestel. Terwijl we eerder vandaag nog een mogelijk design naar buiten brachten, heeft het betrouwbare @OnLeaks er een schepje bovenop gedaan. Hebben we te maken met de eerste echte renders van de S10?

Eerste echte renders?

We komen steeds dichterbij de officiële lancering van de Galaxy S10 line-up van 2019. Ondanks het feit dat Samsung zelf weinig heeft gemeld over het toestel, moeten we eerlijk bekennen dat geruchten onze verwachtingen flink weten te voeden. Zo hebben we in de afgelopen maanden aardig wat concept designs gezien, waar we eerder vandaag nog over schreven. Maar het lijkt er op dat we vanavond te maken hebben met de allereerste echte renders.

Onderstaande renders zijn afkomstig vanaf @OnLeaks, een bijzonder hooggewaardeerde bron op het gebied van voorspellingen en leaks. Doordat een grote naam als deze haar naam verbind aan de renders, zouden dit zomaar eens de eerste echte realistische renders kunnen zijn. Uiteraard moeten we wel blijven onthouden dat niets officieel bevestigd is.

Mocht de video gelijk hebben, krijgen we te maken met een flink toestel. Het heeft er van weg dat Samsung de Galaxy S10 een afmeting heeft van 157.5 x 75 x 7.8 mm en gewapend is met maar liefst drie lenzen op de achterkant. Daarnaast hebben we daadwerkelijk te maken met het Infinity-O display, maar wel met een dual-camera: een concept wat we nog niet eerder zagen. Daarnaast is de headphone jack van de partij, die volgens eerdere geruchten wel zou verdwijnen.

De Galaxy S10?

Nogmaals: hou er rekening mee dat bovenstaande beelden niet kloppen, maar we achten de kans groter dan ooit. Een betrouwbare bron die hoogstaande renders deelt als deze: dat zegt nogal wat. We weten uiteraard pas in februari 2019 of de renders daadwerkelijk kloppen, maar tot nu toe is het genieten geblazen.

Galaxy S10 Renders

Benieuwd naar alles wat we weten over de aankomende Samsung Galaxy S10? Check dan zeker even ons overzicht!

Reageer op artikel:
Galaxy S10: mogelijke eerste echte renders naar buiten
Sluiten