Mark Hofman
Mark Hofman Tech 18 okt 2018

Galaxy S10 bevestigd: Samsung haalt hard uit naar Google

Samsung gaat, binnen nu en drie maanden, met de nieuwe Galaxy S10 komen. Geruchten rondom het nieuwe toestel gaan als een gek rond en ook de producent zelf gaat er steeds meer in geloven. Inmiddels dusdanig veel dat het bedrijf, op Twitter, flink uithaalt naar Google en hun Pixel 3 (XL). 

Samsung haalt uit naar Google

De Samsung Galaxy S10 gaat, als we de geruchten mogen geloven, een prachtig toestel worden. Zo zagen we eerder al een prachtig concept design, lekte details over de processor uit en zagen we verschillende kleurenopties voorbij komen. Helaas was er, met betrekking tot het design, ook slecht nieuws voor het toestel. Toch zorgt dit er niet voor dat het zelfvertrouwen van Samsung aangetast wordt. De producent staat zo sterk in de schoenen dat het flink uithaalt naar Google en hun nieuwe Pixel 3 en Pixel 3XL. En terwijl ze dat doen geven ze ook nog hun plannen voor de Galaxy S10 prijs.

De aanval op Google werd op Twitter ingezet. Het officiële kanaal van MadeByGoogle kondigde de Pixel 3 (XL) aan en vroeg om feedback van de gebruikers. Voor Samsung Mobile US het perfecte moment om meedogenloos te reageren op de notch van de XL versie van het toestel.

Plannen op tafel?

De reactie van Samsung is overigens niet alleen grappig. Het laat namelijk ook zien wat hun eigen plannen zijn met betrekking tot de notch. Het bedrijf gaat binnen nu en drie maanden de nieuwe Galaxy S10 presenteren en waar we al veel dingen weten, is er nog een grote vraag over het scherm. Gaan ze Apple, en bijna elke andere producent, achterna met de grote notch? Dit was niet het geval bij de gloednieuwe Note 9 en, zoals we hier dus zien, dus ook niet bij de Galaxy S10. Samsung is er keihard op tegen, zoals we uit de tweet kunnen opmaken, dus het zou wel heel lomp zijn als ze er zelf ook een hebben.

Samsung Galaxy S10

Aan de andere kant van het verhaal was Samsung ook fel tegen het feit dat de 3.5mm headphone jack verdween bij de concurrenten. Kijk een waar we nu zijn…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Galaxy S10 bevestigd: Samsung haalt hard uit naar Google
Sluiten