Mark Hofman
Mark Hofman Tech 3 jan 2019

Gelekte Galaxy S10 screen protectors tonen onverwachte wijziging

Dat 2019 een bijzonder jaar gaat worden voor smartphones staat zonder enige twijfel vast. Op de valreep van 2018 zagen we nieuwe notches hun opwachting maken en kondigde Samsung haar opvouwbare smartphone aan. Uiteraard vlogen de geruchten rondom de Galaxy S10 de pan uit, waardoor het eerste kwartaal van het jaar nu al gedomineerd wordt door de producent. Maar waar we voorheen een goed beelden hadden van het design van het toestel, gooien uitgelekte screen protectors roet in het eten. Hebben we te maken met een grote, onverwachte, wijziging op het gebied van design? 

Galaxy S10 screen protectors lekken uit

2019 wordt een bijzonder jaar voor smartphones, zeker de vlaggenschepen uit de hand van Samsung. Het bedrijf heeft de laatste paar maanden van 2018 de hype rondom haar displays flink aan weten te wakkeren, waaronder het Infinity-O scherm, maar zal haar volledige potentie pas bij de Galaxy S10 tonen. En van dat toestel zijn er wederom screen protectors uitgelekt die ons een klein inkijkje geven in wat het scherm, waarschijnlijk, te bieden heeft. Een inkijkje wat ervoor zorgt dat we waarschijnlijk te maken hebben met een wijziging die we niet helemaal aan zagen komen.

Het Engelse Mobile Fun heeft een video online gezet waarin het een aantal screen protectors van de Galaxy S10 en Galaxy S10+ deelt. De screen protectors zijn afkomstig van een derde partij, wat normaal gesproken niet heel veel informatie met zich meebrengt. Maar mochten dit daadwerkelijk protectors zijn voor de nieuwe line-up van Samsung, dan heeft de producent voor een vrij interessante wijziging gekozen op het gebied van design.

Interessante wijziging

Zoals je in de video kunt zien zijn de protectors voor de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus een stuk platter dan de protectors van het vorige model. Met andere woorden: Samsung zou zomaar eens een wijziging door kunnen voeren op het gebied van design. In de afgelopen jaren was de Edge een USP voor de Galaxy toestellen, maar daar lijkt Samsung nu afstand van te nemen. Of de producent ook volledig afscheid neemt van de curve of hem alleen wat platter heeft gekregen weten we niet, maar bijzonder is het wel.

Eerder kwam het berichten al naar buiten dat een van de vier Galaxy S10 varianten een platter scherm zou hebben en naar verluidt ging dat om de Galaxy S10 Lite. Nu we de protectors van de Galaxy S10 en S10 Plus ook platter zien, zou dat zomaar eens doorgetrokken worden naar de gehele line-up. Of dit ook daadwerkelijk zo is zullen we zien tijdens de onthulling van het toestel. Deze vindt, naar verwachting, plaats tijdens MWC 2019.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gelekte Galaxy S10 screen protectors tonen onverwachte wijziging
Sluiten