Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 23 nov 2018

‘De Galaxy S10 kan iets wat de iPhone XS en Pixel 3 niet kunnen’

Net zoals elke andere grote smartphone producent heeft ook Samsung haar eigen voice-assistent. Terwijl Alexa en Siri een stuk populairder zijn dan Bixby, is het wel een blijvertje voor de Galaxy serie. Daarom komt Samsung ook volgend jaar weer met vernieuwingen voor de assistent van de Galaxy S10. En wanneer dat het geval is het het toestel een feature die de iPhone XS en de Pixel 3 niet hebben. 

Unieke feature voor Galaxy S10

Volgens een verslag van The Korea Herald krijgt Bixby een bijzondere feature. Eentje die we nog niet eerder gezien hebben bij Alexa, Google Assistent, Siri of welke voice-assistent dan ook. Bixby zal binnenkort de mogelijkheid hebben om financiële informatie over een bedrijf te vermelden. Of het nu gaat om de omzet of de winst: Bixby kan het je vertellen. Sterker nog: het kan zelfs aandelen voor je kopen.

Bixby smart speaker

Assistenten zoals Google Assistent of Siri kunnen je al helpen met het uitvoeren van verschillende taken op je toestel of in je huis. Echter is het bij geen enkele huidige assistent mogelijk om te investeren in de aandelenmarkt. Dat is een sterk staaltje technologie die wel grote verantwoordelijkheid vereist. Lekken gegevens bijvoorbeeld uit, dan ben je als Samsung zijnde keihard de pineut. Dat de mogelijkheid er is, is voor de zakelijke gebruiker zonder enige twijfel een voordeel.

Beschikbaar in 2019

De feature is op dit moment nog in ontwikkeling en het is The Korea Herald die hem weet te lekken. Officieel woord van Samsung blijft op dit moment nog uit en meer details zijn dus niet beschikbaar. Mocht de feature er overigens echt gaan komen, dan kan je rekening houden met een release in het eerste deel van 2019. Hetzelfde moment waarop we ook de Galaxy S10 zien verschijnen.

Samsung opvouwbare smartphone Galaxy F

Overigens wacht niet alleen de Galaxy S10 op ons in 2019, maar zien we ook de opvouwbare telefoon van Samsung verschijnen. Geruchten gaan rond dat beide toestellen vanaf maart verkrijgbaar zullen zijn.

Reageer op artikel:
‘De Galaxy S10 kan iets wat de iPhone XS en Pixel 3 niet kunnen’
Sluiten