Mark Hofman
Mark Hofman Tech 4 jan 2019

Mogelijk geen vier, maar vijf verschillende Galaxy S10 modellen in 2019

In de afgelopen maanden hebben we het ene na het andere Galaxy S10 gerucht voorbij zien fietsen. Van het design van het toestel tot aan de specificaties: alles kwam voorbij. Maar waar eerdere berichten ons bijna verzekerde van vier verschillende Galaxy S10 modellen, lijkt nieuwe informatie te tonen dat dit helemaal niet waar is. We kunnen in 2019 niet vier, maar vijf verschillende Galaxy S10 modellen verwachten. 

Vijf verschillende Galaxy S10 modellen

Samsung gaat in 2019 maar liefst vijf verschillende varianten van de Galaxy S10 uitbrengen. Althans, dat is nieuwe informatie die we binnenkrijgen. Voorheen hadden we “slechts” te maken met de S10 Lite, S10, S10 Plus en Beyond X (die inmiddels de naam S10 5G draagt). Echter gaat deze line-up niet meer op nu TechTastic met nieuwe informatie naar buiten komt. We moeten ons namelijk op gaan maken voor een vijfde variant van de Galaxy S10 serie.

Volgens TechTastic krijgt de S10 line-up ook te maken met de Samsung Galaxy S10 Bolt. Dit toestel draagt exact dezelfde specificaties als de Beyond X (S10 5G), maar is een Verizon exclusive. Het enige verschil met de oorspronkelijke variant is de grootte van de batterij. De nieuwe S10 Bolt zou naar verluidt beschikken over een grote accuduur. Om hoeveel capaciteit het precies gaat is op dit moment nog niet bekend.

Om alles even netjes op een rijtje te zetten heeft GSM Arena een mooi overzicht gemaakt van de toestellen die op dit moment bekend zijn.

Galaxy S10

Zoals hierboven te zien is dragen de 5G en Bolt allebei een 6.7-inch curved scherm. Daarbij worden de toestellen ondersteund door een Snapdragon 855 chipset en beschikken ze over vier camera’s op de achterkant. Ook zijn beide toestellen voorzien van 5G ondersteuning en twee camera’s aan de voorkant van het scherm.

Samsung Galaxy S10

De kans dat er een zesde variant van de Galaxy S10 line-up opduikt is bijzonder klein. Maar eerlijk is eerlijk: op het gebied van Samsungs nieuwe vlaggenschip line-up staan we nergens meer van te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mogelijk geen vier, maar vijf verschillende Galaxy S10 modellen in 2019
Sluiten