The Game Awards 2019 kent mogelijk 10 nieuwe aankondigingen

Op 12 december wordt The Game Awards 2019 gehouden. De Amerikaanse show heeft als doel om te bepalen wat de beste games van het afgelopen jaar zijn geweest. Maar dat interesseert maar weinigen. Het is ook een evenement waar veel aankondigingen worden gedaan.

Tijdens The Game Awards 2019 zouden er tien nieuwe games of projecten uit de doeken worden gedaan. Dat laat organisator Geoff Keighley weten op een Reddit AMA.

Nieuwe games tijdens The Game Awards 2019

Daarbij zou het gaan om games waar niemand nog van heeft gehoord. Dat zouden dus geen titels die al zijn onthuld, maar waarvan we nog niks hebben gezien. De voorgaande jaren zijn er heel wat toffe games onthuld. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld Far Cry New Dawn, The Outer Worlds en Marvel: Ultimate Alliance 3: The Black Order daar voor het eerst. Ook werd Mortal Kombat 11 onthuld. Dus The Game Awards 2019 is wel een evenement waar je als gamer op wilt letten om te zien wat voor meer moois er nog in 2020 gaat uitkomen.

Het enige nadeel van The Game Awards 2019? Het evenement vindt plaats in de Verenigde Staten en met het tijdsverschil is dat dus in het midden van de nacht Nederlandse tijd. Daarnaast heeft de organisator laten weten dat de show in totaal zo’n 2,5 uur lang is. Tussendoor zit daar dan veel dingen tussen die echt heel erg suf zijn, dus het is beter om de volgende ochtend een samenvatting te kijken met de hoogtepunten. Eén van de hoogtepunten van vorig jaar zat hem in het feit dat de muziek van Red Dead Redemption 2 live werd gespeeld door een orkest. Die kun je hieronder nog eens lekker terug kijken.

Wil je weten welke games dit jaar in aanmerking komen voor een prijs? Dan kun je hier kijken naar de genomineerden. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Game Awards 2019 kent mogelijk 10 nieuwe aankondigingen
Sluiten