Tover je phone om in een old school Game Boy en verveel je nooit meer

Vroeger, toen alles nog beter was (*kuch*), hadden we nog geen smartphones om onszelf mee te vermaken. Om de tijd te doden in de trein, of ‘s avonds op de bank had je misschien een Game Boy. Dat was pas écht vermaak.

Een game boy smartphonehoesje: awesome

Tegenwoordig zit men een aantal uren per dag met een smartphone in hun hand. Daar is niks mis mee, maar die goede oude tijd van de Game Boy was ook niet verkeerd. Op je smartphone ben je misschien nooit uitgespeeld, maar het gaat misschien wel vervelen. Wie Instagram, Facebook, WhatsApp en zijn andere digitale games zat is heeft echter een heel tof alternatief: een Game Boy-alike telefoonhoesje.

game boy

Het Wanle Gamers Console For iPhone smartphonehoesje is een echte must-have gadget voor iedereen die van ouderwetse spelletjes houdt. Verwacht geen moderne gameconsole. Dit hoesje heeft namelijk op de achterkant een vrij underwhelming LCD-scherm. Op dat scherm kun je een tiental ouderwetse spellen spelen, zoals Tetris en Snake. Dit zijn echte klassiekers die je wellicht al in geen jaren meer hebt gespeeld, maar na een keer spelen gegarandeerd weer verslavend zijn.

Dubbel winnen

Naast het feit dat deze Game Boy gadget goed is voor uren vermaak, beschermt hij je phone ook tegen een gebarsten scherm. Dubbel winnen dus. Mocht je het toch zat zijn om blokjes te stapelen in Tetris, of naar de Snake te kijken, dan draai je simpelweg de Game Boy om zodat je weer op je smartphone kunt gaan pielen. Een mooie combinatie dus. Het hoesje is te koop voor verschillende typen iPhones voor 63 euro.

game boy

Vind je dat duur voor een smartphone hoesje? Ja, dat is het ook. Vind je het ook duur voor een gameconsole waar je een paar oude spelletjes mee kunt spelen? Ja, dat is het ook. Maar geef toe: deze combinatie is toch top?! Benieuwd naar de meest vreemde smartphone hoesjes ooit? Je vindt ze hier.

Reageer op artikel:
Tover je phone om in een old school Game Boy en verveel je nooit meer
Sluiten