Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Gaming 12 feb 2019

Game Mania superaanbieding: vijf PS4 topgames in de aanbieding

De beste games voor de PS4 zijn helaas vaak ook de duurste. Gelukkig stunten webshops en gamewinkels er steevast op los met scherpe deals. Dit keer is het raak bij de Game Mania. Die gameshop biedt deze week namelijk een flink aantal topgames voor de PS4 met korting aan. We nemen de vijf tofste games met je door! Meer aanbiedingen scoren? Check ons overzicht.

Battlefield 1 Revolution

Battlefield 1 speelt zich niet af in het heden of de toekomst, maar in het verleden. Als speler ga je terug naar de epische veldslagen van de eerste wereldoorlog. Vergis je echter niet: BF1 Revolution is meer dan de basisgame. Naast die basis krijg je ook vijf battlepacks, het Harlem Hellfighter pack en de BF1 Premium Pass. Oftewel, allemaal extra content. Daarmee is 39,98 een zeer scherpe prijs.

Formula 1 2018

We gaan naar de Formule 1, want in Fomula 1 2018 scheur je op het iconische Monza met je favoriete coureurs. Deze razend populaire racegame bevat alle officiële teams, circuits en coureurs uit de Formule 1. Elke wedstrijd kun je van tevoren zelf meerijden, zodat het kijken van de real deal op televisie ook een nieuwe dimensie krijgt. En dat voor slechts 49,98 euro!

NBA 2K18

We blijven even in de sport, want ook in NBA 2K18 heb je beschikking tot al je favoriete teams. Sterker nog, je kunt je eigen speler ontwerpen en in de ‘MY-player’-modus je eigen carrière starten. Een drempel die met een prijskaartje van 19,98 euro lager is dan ooit. Trek je basketbalschoenen maar aan!

Wolfenstein II – The New Colossus

De tweede wereldoorlog heeft een onverwachte wending gekregen in de fictieve wereld van Wolfenstein. Als speler wordt je in de jaren zestig van de vorige eeuw gedropt. Plottwist: Duitsland is nog steeds aan de macht en heeft de Verenigde Staten veroverd. Je hoeft echter niet meer te weten dan dat Wolfenstein II – The New Colossus een achtbaanrit aan strak geweld en heerlijke humor is. Met een prijskaartje van 19,98 euro een no-brainer.

South Park – The Fractured but Whole

Je favoriete animatieserie is omgetoverd in een complete RPG. Speel als Kyle, Stan, Kenny of Cartman en versla het grote kwaad. De geliefde animatiestijl komt nog beter tot zijn recht in deze game, waarin de humor nog steeds centraal staat. Dat neemt echter niet weg dat de gameplay ook ijzersterk is. 19,98

Reageer op artikel:
Game Mania superaanbieding: vijf PS4 topgames in de aanbieding
Sluiten