Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 21 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn alle 73 afleveringen van Game of Thrones in 73 seconden

Oké, we waarschuwen je meteen: de onderstaande video bevat spoilers! Heb je nog niet het laatste seizoen van Game of Thrones afgekeken? Dan adviseren we je om weg te klikken en later terug te komen.

Game of Thrones in 73 seconden

En toen was het voorbij. De vaak even geliefde als controversiële adaptatie van de boekenreeks van George R.R. Martin is af. Voorbij. Begin deze week konden miljoenen fans wereldwijd genieten van de allerlaatste aflevering.

Althans, fans hoeven niet te treuren. Deze verhaallijn van Game of Thrones moge dan voorbij zijn, maar gelukkig heeft HBO al verschillende spin-offs in ontwikkeling. Daar gaat het echter vaak om series die zich ver voor of na Game of Thrones afspelen.

Joffrey, Jon Snow, Sansa, dat zijn waarschijnlijk namen die niet meer voorbij gaan komen. Wellicht een easter egg hier en daar, maar dan houdt het ook wel op. Het heeft 73 afleveringen geduurd voor we bij het einde van Game of Thrones aan kwamen.

Een hoop uren, jaren, budget en vooral een hoop nostalgie. Fans van het eerste uur hebben een achtbaan van jewelste meegemaakt. Joffrey die dood ging, Jon Snow die het onderspit moest delven… en opeens toch terugkeerde. Draken, wolven, een hoop bloed.

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 4

Deze onderstaande video brengt al die 73 afleveringen samen. Het resultaat is een nostalgische dosis Game of Thrones, in slechts 73 seconden.

Een paar Twitteraars merken op dat de kwaliteit duidelijk inzakt na het vierde seizoen, toen de serie de boeken inhaalde. Ja, het was een serie van dieptepunten en hoogtepunten, maar bovenal een productie zoals we die nog niet eerder hebben gezien in televisieland. Op naar de spinoffs!

?Check ook: Koken met The Avengers: Netflix komt met The Chef Show

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit zijn alle 73 afleveringen van Game of Thrones in 73 seconden
Sluiten